Liga 1

Șumudică a dezvăluit de ce l-a sunat Mihai Rotaru, după demiterea lui Balint

Marius Șumudică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 August 2022

Marius Șumudică (51 de ani), antrenorul celor de la Al-Raed, a dezvăluit că a discutat cu Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, imediat după demiterea lui Laszlo Balint din Bănie.

Întrebat dacă a fost surprins de numirea lui Mirel Rădoi pe banca Craiovei, Șumudică a dezvăluit că știa deja despre intențiile lui Mihai Rotaru. Acesta susține că finanțatorul oltenilor a vorbit cu el înainte ca fostul selecționer să fie numit la echipă. 

„Nu, nu m-a surprins. Am vorbit cu domnul Rotaru şi mi-a explicat de ce fel de antrenor avea nevoie. Nu mi-a făcut ofertă, mie îmi va fi greu să lucrez la Craiova vreodată, pentru că Rotaru e prietenul meu şi nu vreau cu prietenii să mă cert niciodată. Dar tot timpul am spus de Mirel Rădoi că este unul dintre cei mai buni antrenori ai României, asta e părerea mea. 

Pentru mine, cel mai greu adversar, când jucam cu FCSB, era atunci când echipa era antrenată de Mirel Rădoi”, a declarat Marius Șumudică potrivit Orange Sport.

Mirel Rădoi, debut perfect la CSU Craiova

Rădoi are un parcurs perfect de când a preluat Craiova. 

La meciul de debut împotriva celor de la Zorya Luhansk în Conference League, oltenii s-au impus cu 3-0 și s-au calificat în play-off-ul Conference League, iar în campionat au câștigat la limită, scor 1-0 împotriva celor de la Mioveni. 

VIDEO Va reuși Mirel Rădoi să facă performanță la Universitatea Craiova?

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.