Tenis

Simona Halep, epuizată după titlul cucerit la Toronto: „Nu speram să mai ridic acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 august 2022

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a învins-o pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 24 WTA), 6-3, 2-6, 6-3, și a cucerit turneul de la Toronto. 

Simona Halep adoră să joace pe hard-ul canadian! A cucerit al treilea trofeu al Rogers Cup, iar la final a vorbit despre importanța pe care antrenorul Patrick Mouratoglou a avut-o în revirimentul ei. 

Simona Halep, după titlul cucerit la Toronto

„Sunt epuizată, a fost o bătălie teribilă astăzi. Beatriz, ai făcut o treabă bună toată săptămână. De fapt, tot anul a fost excelent pentru tine! Îți țin pumnii la US Open, sunt sigur că te vei descurca bine. 

Eu am câștigat de două ori la Montreal, dar aici, la Toronto, niciodată. Am văzut multe steaguri ale României, atmosfera a fost fantastică. 

Sincer, nu credeam că voi ridica acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc că ești lângă mine! Ți se datorează! Nu m-aș fi gândit la asta lunile trecute, m-ai ajutat enorm. Sper să adunăm multe de acum înainte!”, a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor prezenți la această bătălie frumoasă. Vreau să o felicit pe Simona și echipa ei. Ai muncit din greu să fii aici. E drăguț să împart un moment atât de frumos cu tine, în fața publicului. Nu a fost trofeul pe care îl doream, dar vreau să îl împart cu întreaga familie, cu fanii din Brazilia. Nu mi-am putut controla foarte bine emoțiile
- Beatriz Haddad Maia

VIDEO Ion Țiriac îi dă un sfat vital Simonei Halep: „Să-și îngrijească fizicul, de acolo i se trage tot”

>

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.