Liga 1

Vedeta de 6 milioane a lui Becali a ratat cu poarta goală » Vezi faza antologică din ultimele secunde de la FCSB - Chindia!

+5 Foto
Darius Olaru, ratare imensă în FCSB - Chindia

Articol de Cristi Preda (foto)  —  luni, 15 august 2022

FCSB - Chindia. În minutul 90+4, Darius Olaru (24 de ani), mijlocașul roș-albaștrilor, a ratat incredibil cu poarta goală, după o pasă excelentă a lui Octavian Popescu.

Intrat la pauza meciului cu Chindia, când FCSB era condusă, 0-2, deși evolua cu un om în plus pe teren, Olaru a fost unul dintre cei mai buni oameni ai roș-albaștrilor în repriza secundă.

VIDEO Darius Olaru, ratare incredibilă în meciul FCSB - Chindia

>

Jocul lui bun putea să fie încununat cu un gol, dar mijlocașul a ratat incredibil în prelungirile meciului. După o fază fixă a oaspeților, FCSB a scăpat pe un contraatac fulgerător. Olaru a recuperat mingea, i-a pasat lui Tavi Popescu, care a scăpat de la mijlocul terenului singur cu portarul. 

„Decarul” celor de la FCSB i-a pasat apoi lui Olaru, la 8 metri de poarta goală, iar vedeta lui Becali a trimis incredibil pe lângă!

Ratarea aceasta putea să-i coste pe elevii lui Dică, Chindia având șansa să egaleze la faza imediat următoare. Celea a șutat însă imprecis și FCSB a obținut primul succes al acestui sezon.

Nu mă așteptam în primă fază să mai primesc mingea înapoi, după am fost prea sigur pe mine și am deschis latul prea mult. Mi-a sărit și am dat pe lângă. Sper să mă revanșez joi.

- Darius Olaru, mijlocaș FCSB

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.