Liga 1

Fotbaliștii celor de la FCSB, despre „ravagiile” făcute de Dică la pauză: „Au fost momente cumplite!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 august 2022

FCSB a învins-o pe Chindia, scor 3-2, pentru prima victorie stagională din Liga 1. Florinel Coman (24 de ani), căpitanul roș-albaștrilor și Andrei Cordea (23), au comentat revenirea spectaculoasă a echipei lor. 

La pauza meciului cu Chindia, când roș-albaștrii erau conduși cu 2-0 deși evoluau în superioritate numerică, în vestiarul echipei au fost „ravagii”, după cum a dezvăluit Nicolae Dică. Coman și Cordea au explicat ce s-a întâmplat la pauză.

„A fost greu în prima repriză. În a doua, Mister a pus lucrurile la punct. Sincer nu ştiu ce s-a întâmplat în prima repriză. Tot vin colegi noi şi trebuie să îi integrăm. Au intrat jucători cu calitate şi ne trebuia această victorie. 

Mister Nick a luat atitudine. Am făcut ce ne-a spus. Sunt un jucător tânăr. Pot să joc din 3 în 3 zile. Zi de zi trag de mine. Nu vreau să mă compar cu nimeni. Trebuie să analizăm bine şi să îi atacăm unde sunt mai vulnerabili”, a declarat Cordea la Orange Sport.

A fost un meci dificil. S-au apărat foarte bine. A trebuit să mutăm mingea dintr-o parte în alta. N-am gestionat foarte bine jocul nostru. Au fost ocazii, dar asta este. 

Dacă marcam după roşu, se făcea meciul mai uşor. Nicolae Dică a avut un discurs dur. Am zis că trebuie să intrăm şi să întoarcem rezultatul. Au fost momente cumplite. Sunt fericit pentru că ne-am calificat în play-off-ul Conference League. M-am odihnit şi am revenit.

- Florinel Coman, mijlocaș FCSB

VIDEO Andrei Cordea, după FCSB - Chindia 3-2: „Nu pot să îmi explic începutul slab”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.