Liga 1

Toate notele din FCSB - Chindia 3-2: trei dintre noile achiziții ale lui Becali au luat 4 + cine a fost cel mai bun de pe teren

+16 Foto
„Dubla” lui Cordea a dat tonul revenirii roș-albaștrilor / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 August 2022

FCSB - CHINDIA 3-2. Roș-albaștrii au câștigat primul meci în Superliga după o primă repriză catastrofală și o a doua extraordinară. 

FCSB a fost îngenuncheată în prima repriză, 0-2, chiar dacă a avut un om mai mult pe teren din minutul 7. După pauză, a ripostat cu 11 minute furtunoase în startul reprizei secunde, bifând prima victorie, lipsită de strălucire, în actuala ediție de Liga 1.

Andrei Cordea a fost MVP într-o partidă jucată în superioritate de FCSB încă din minutul 7. După ce înscrisese contra slovacilor de la Dunajska Streda, în Conference League, extrema roș-albaștrilor a dat tonul revenirii echipei sale împotriva Chindiei, cu „dubla” din minutele 48 și 55. Cordea a fost cel mai bun de pe teren, primind nota 8 în caseta tehnică din GSP.

Achizițiile lui Becali au lăsat de dorit în FCSB - Chindia 3-2

În schimb, trei dintre fotbaliștii aduși în vară de FCSB, Bouhenna, Vadim Rață și Bogdan Rusu, au lăsat de dorit aseară. 

Fundașul algerian Rachid Bouhenna a fost veriga slabă din defensiva lui Dică, fiind schimbat cu Dawa în minutul 68. Abia transferat, mijlocașul Vadim Rață a fost aruncat în primul „11” încă de la început, dar evoluția sa a fost mult sub așteptări, moldoveanul fiind schimbat la pauză. 

În fine, atacantul Bogdan Rusu n-a „spart gheața” nici contra Chindiei, numărându-se printre jucătorii lăsați la vestiare de Dică. Toți au primit nota 4 din partea reporterilor GSP.

Toate notele din FCSB - Chindia 3-2

Cum s-au marcat golurile în FCSB - Chindia 3-2

  • 0-1 Popadiuc (22) * bară-gol, după o fază simplă, printre picioarele lui Boboc;
  • 0-2 D. Popa (28) * a tras tare la colțul scurt, după eroarea lui Tamm;
  • 1-2 Cordea (48) * a reluat în poartă, după ce Olaru l-a angajat pe Popescu;
  • 2-2 Cordea (55) * a trecut de Dumitrașcu și a tras spre colțul lung, Căbuz fiind păcălit de reluarea cu pământul;
  • 3-2 Tamm (59) * nemarcat, a reluat impecabil cu capul după centrarea lui Pantea.

Au fost ravagii în vestiar, în afara lucrurile pe care le-am explicat din punct de vedere tactic. Trebuia să fac ceva să îi trezesc. Important e că am reușit. Avem fundași de 1,95 metri. Trebuie să dea cu capul. O să le dau la antrament doar să dea cu capul, cu avem ce face.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale partidei FCSB - Chindia Târgoviște

VIDEO Darius Olaru, ratare cu poarta goală în meciul FCSB - Chindia

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.