Tenis

Imagini memorabile! Simona Halep, asaltată de fani după titlul de la Toronto » Mouratoglou s-a băgat peste stewarzi: „Lăsați-i doar pe români, vă rog”

+8 Foto
Simona Halep a fost asaltată de fani după titlul de la Toronto

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 August 2022

Simona Halep (30 de ani, 6 WTA) a câștigat aseară turneul de la Toronto, al 24-lea din carieră. După acest succes, Simona a ajuns pe locul 6 în clasamentul WTA, iar în conturile sale au intrat 440.000 de dolari. 

Jucătoarea noastră a avut parte de o susținere importantă pe toată durata săptămânii, românii din Toronto încurajând-o frenetic la fiecare meci. Același lucru s-a întâmplat și în finala cu Beatriz Haddad Maia, dar și la câteva ore după partida spectaculoasă de duminică.

În momentul în care părăsea complexul de la Toronto, Simona Halep a fost asaltată de fani, în special de către cei români. Flancată de mai mulți bodyguarzi, Simona s-a oprit totuși pentru a acorda câteva autografe, în timp ce era aclamată la scenă dechisă de oamenii prezenți în acea zonă.

Patrick Mouratoglou s-a băgat peste stewarzi: „Lăsați-i doar pe români, vă rog”

La scenă a asistat și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, care le-a transmis reprezentanților forțelor de ordine să le permită doar românilor să se apropie de Simona:

Lăsați-i doar pe români, vă rog!”, le-a spus Mouratoglou bodyguarzilor care asigurau securitatea Simonei Halep. 

Simona Halep: „Nu speram să mai ridic acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc!”

Simona Halep a vorbit despre importanța pe care antrenorul Patrick Mouratoglou a avut-o în revirimentul ei.

„Sincer, nu credeam că voi ridica acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc că ești lângă mine! Ți se datorează! Nu m-aș fi gândit la asta lunile trecute, m-ai ajutat enorm. Sper să adunăm multe de acum înainte!”, a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere.

Eu am câștigat de două ori la Montreal, dar aici, la Toronto, niciodată. Am văzut multe steaguri ale României, atmosfera a fost fantastică.

- Simona Halep, la festivitatea de premiere

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale finalei Simona Halep - Beatriz Haddad Maia

VIDEO Rezumatul partidei Simona Halep - Beatriz Haddad Maia

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.