Altele

„Stăpânul apelor” » Ediție de colecție a Gazetei Sporturilor, după recordul istoric al lui David Popovici: 6 pagini despre megaperformanța românului

+19 Foto
Ediția de azi a Gazetei Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 August 2022

David Popovici este cel mai rapid înotător de pe planetă, după ce sâmbătă a stabilit un nou record mondial la 100 de metri liber: 46,86 secunde. 

Popovici a scris istorie pentru România la Roma, stabilind un nou record mondial, 46, 86, la 100 metri liber. El l-a depășit pe brazilianul César Augusto Cielo Filho, care în 2009 a stabilit un timp de 46,91. Azi, de la ora 19:06, în direct pe TVR 1 și livetext pe GSP.ro, puștiul de 17 ani va lupta pentru un nouă medalie de aur, la 200 de metri liber

Gazeta Sporturilor îi dedică astăzi o ediție de colecție supercampionului David Popovici, după performanța nemaivăzută din week-end. Jurnaliștii Gazetei, Roxana Fleșeru și Raed Krishan, se află la Roma, de unde transmit pentru cititorii GSP cele mai importante știri de la Campionatele Europene.

FOTO / Ediția de azi a Gazetei Sporturilor

Imagini spectaculoase cu David Popovici, surprinse de trimișii Gazetei la Roma

VIDEO Ion Țiriac, despre „laboratorul” din care a ieșit David Popovici și marele merit al Cameliei Potec: „300 de copii, trei zile de concurs, șase ore de antrenament pe zi”

>

Citește și alte știri despre David Popovici:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.