Liga 1

Transfer de urgență la FCSB » Roș-albaștrii aduc un atacant înaintea play-off-ului din Conference League

Pavol Safranko/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 august 2022

Pavol Safranko (27 de ani), atacantul lui Mamelodi Sundowns, își reziliază azi contractul cu echipa din Africa de Sud și va sosi în România pentru a semna cu FCSB.

Vicecampioana României vrea să urgenteze transferul, pentru a-l trece pe Safranko pe lista UEFA pentru play-off-ul Conference League cu Viking Stavanger.

Safranko semnează cu FCSB

Safranko, fost atacant și la Sepsi OSK, va semna azi rezilierea angajamentului cu Mamelodi Sundowns, după un an petrecut la echipa din Africa de Sud.

Atacantul slovac va deveni astfel jucător liber de contract și poate semna cu FCSB. Roș-albaștrii speră să îl folosească pe Pavol în returul din play-off-ul Conference League. Prima manșă cu echipa din Norvegia se joacă pe 18 august, în timp ce manșa a doua se dispută o săptămână mai târziu.

În sezonul trecut, Safranko a marcat 5 goluri în 16 meciuri disputate în campionatul Africii de Sud. Înainte de transferul la Mamelodi, slovacul a jucat două sezoane la Sepsi. Atât în 2019-2020, cât și în 2020-2021, Pavol a jucat 34 de meciuri în Liga 1 și a marcat 9 goluri.

De-a lungul carierei, Safranko a mai jucat la: Podbrezova, Dunajska Streda, Aalborg și Dundee United, înainte de a ajunge la Sepsi

>

Mutările realizate de FCSB în perioada de transferuri

  • ANTRENOR: Nicolae Dică (nou)
  • VENIRI: Bouhenna (CFR Cluj), Dawa (FC Botoșani), J. Tamm (liber), Miculescu (UTA), Rusu (Mioveni), Eduard Radaslavescu Radu Boboc (ambii Farul), Marco Dulca (Chindia), Vadim Rață (Chindia)
  • REVENIRI: Ad. Niță (Unirea Constanța), Haruț (FC Botoșani), M. Lixandru (CS Mioveni), Ducan (CS Mioveni), M. Udrea (Unirea Constanța), R. Ion (Clinceni), Cr. Dumitru (FC Argeș), Pandele (Metaloglobus), Pantea (Hermannstadt), G. Simion (Aris Limassol), Șt. Cană (Poli Iași)
  • PLECĂRI: Burlacu (liber), A. Miron (Hapoel Haifa), Keșeru (UTA), Straton (FC Argeș), Vinicius (liber), Cr. Dumitru (CS Mioveni), Nedelcu (Farul), R. Ion (Farul), Perianu (FC Botoșani), Fl. Tănase (Al Jazira), Gabriel Simion (Universitatea Cluj)

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.