Tenis

Patrick Mouratoglou, mesaj senzațional pentru fanii Simonei Halep: „NU am văzut niciodată o țară care să-și susțină așa campioana”

Simona Halep s-a imbratisat cu Patrick Mouratoglou, dupa victoria la Toronto, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 august 2022

Francezul Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a ținut să scrie pe Instagram un mesaj de susținere pentru campioana de la WTA Toronto. 

  • Simona Halep (30 de ani, 6 WTA) a câștigat turneul de la Toronto, după victoria din finala cu Betariz Haddad Maia (26 de ani, 16 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-3.
  • Halep a cucerit al treilea titlu la Rogers Cup, denumirea competiției canadiene desfășurată succesiv la Montreal și Toronto. Cu cele 900 de puncte obținute pentru triumful din acest an, Simona face un salt impresionant în ierarhia WTA. Urcă de pe 15 până pe 6, cu un total de 3.255 de puncte.

Patrick Mouratoglou despre victoria Simonei Halep: „Ne face să ne fie foame de mai mult”

„În primul rând, aș dori să le mulțumesc călduros fanilor români, care au fost incredibili în Toronto și au fost atât de importanți în sprijinul acordat Simonei în această săptămână victorioasă.

Nu am văzut niciodată o țară care să își susțină campioana cu atâta tărie, în toată lumea.

În al doilea rând, vreau să mulțumesc membrilor echipei noastre care o ajută pe Simona să performeze zilnic @arnaudrestifo @candice_go. 

În al treilea rând, vreau să o felicit pe Simona. Ai fost un concurent incredibil toată săptămâna și ai arătat încă o dată de ce ai o carieră atât de tenace. Încă o dată, este o onoare pentru mine să fiu alături de tine. Acesta este primul nostru titlu împreună și unul mare. Cu 18 din Top 20 la tragerea la sorți, asta înseamnă mult... și ne face să ne fie foame de mai mult.

Luni vei reveni în Top 10 din lume. O piatră de hotar”, a scris Patrick Mouratoglou. 

Simona Halep, după titlul cucerit la Toronto: „Am văzut multe steaguri ale României, atmosfera a fost fantastică”

„Sunt epuizată, a fost o bătălie teribilă astăzi. Beatriz, ai făcut o treabă bună toată săptămână. De fapt, tot anul a fost excelent pentru tine! Îți țin pumnii la US Open, sunt sigur că te vei descurca bine. Eu am câștigat de două ori la Montreal, dar aici, la Toronto, niciodată. Am văzut multe steaguri ale României, atmosfera a fost fantastică. 

Sincer, nu credeam că voi ridica acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc că ești lângă mine! Ți se datorează! Nu m-aș fi gândit la asta lunile trecute, m-ai ajutat enorm. Sper să adunăm multe de acum înainte!”, a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere.

Citește mai multe știri despre Simona Halep: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.