Liga 2

Continuă protestele! Peluza Sud, noi revolte la adresa conducerii. Mesajul afișat la Slatina: „Sfinxul privește cu stupoare / Cum clubul nostru e condus de mișei fără onoare”

Ultrașii Stelei au continuat protestele la adresa conducerii / Captură Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 august 2022

CSM Slatina - CSA Steaua. Ultrașii „militarilor”, prezenți în număr mare la Slatina, au continuat protestele la adresa conducerii roș-albaștrilor și în meciul din etapa a doua a ligii secunde.

Peste 400 de suporteri steliști au făcut deplasarea la Slatina, iar protestele au început încă din primul minut. Nemulțumiți că Steaua nu a obținut nici în acest an drept de promovare în prima ligă, suporterii din Peluza Sud și-au continuat războiul cu Bichir, Dîncu&co. 

La fel cum s-a întâmplat și în confruntarea cu Metaloglobus din prima etapă, galeria Stelei a afișat mai multe mesaje îndreptate împoriva conducerii. Unul dintre ele:

„Sfinxul nu se odihnește, de sus privește cu stupoare / Cum clubul nostru e condus de mișei fără onoare”. „Sfinxul” era porecla lui Ion Alecsandrescu, fostul jucător în legendara echipă a anilor 50-60, care se numea CCA, iar, mai apoi, a fost conducătorul secției de fotbal în perioada de aur din anii 80-90.

Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Conform Legii Sportului, Steaua nu are drept de promovare pentru că e un club de drept public, care aparține Ministerului Apărării. Răzvan Burleanu, șeful FRF, spunea în mai că CSA Steaua are două variante: schimbarea Legii Sportului sau transformarea clubului de drept public în drept privat, sub forma unei societăți comerciale sportive pe acțiuni. Până în acest moment, Clubul Armatei nu a obținut dreptul de a promova la finele campionatului următor de Liga 2.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.