Liga 2

Scandal la Slatina! Jandarmeria a intervenit în forță pentru a liniști spiritele în Peluza Sud

Cei aproximativ 400 de suporteri steliști prezenți în deplasarea de la Slatina au fost implicați, în pauza meciuluui, într-un conlfict cu fanii gazdelor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 August 2022

CSM SLATINA - CSA STEAUA. Cei aproximativ 400 de suporteri steliști prezenți în deplasarea de la Slatina au fost implicați, în pauza meciului, într-un conflict cu fanii gazdelor. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru calmarea spiritelor. 

Ce s-a întâmplat, mai exact? La capătul celor 45 de minute, câțiva fani de-ai gazdelor, „înarmați” cu vuvuzele, au venit în apropierea sectorului ocupat de ultrașii bucureșteni, gest considerat provocator de către steliști.

Cele două tabere s-au înjurat reciproc, pentru ca mai apoi ultrașii Stelei să forțeze gardul și să se îndrepte amenințător spre respectivii suporteri. Jandarmeria a intervenit de urgență, iar galeria stelistă s-a calmat cu greu.

Cei aproximativ 400 de suporteri steliști prezenți în deplasarea de la Slatina au fost implicați, în pauza meciuluui, într-un conlfict cu fanii gazdelor

Peluza Sud, noi revolte la adresa conducerii

Ultrașii „militarilor”, prezenți în număr mare la Slatina, au continuat protestele la adresa conducerii roș-albaștrilor și în meciul din etapa a doua a ligii secunde.

Nemulțumiți că Steaua nu a obținut nici în acest an drept de promovare în prima ligă, suporterii din Peluza Sud și-au continuat războiul cu Bichir, Dîncu&co.

La fel cum s-a întâmplat și în confruntarea cu Metaloglobus din prima etapă, galeria Stelei a afișat mai multe mesaje îndreptate împoriva conducerii. Unul dintre ele:

Sfinxul nu se odihnește, de sus privește cu stupoare / Cum clubul nostru e condus de mișei fără onoare”. „Sfinxul” era porecla lui Ion Alecsandrescu, fostul jucător în legendara echipă a anilor 50-60, care se numea CCA, iar, mai apoi, a fost conducătorul secției de fotbal în perioada de aur din anii 80-90.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.