Liga 1

Inundație în tribunele Arenei Naționale în timpul meciului FCSB - Chindia » Imaginile falimentului de la cel mai mare și mai scump stadion din țară

+12 Foto
Arena Națională, inundată/ foto Vlad Nedelea (GSP)

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  luni, 15 august 2022

Arena Națională, stadionul pe care s-a jucat FCSB - Chindia 3-2, a avut de suferit în urma ploii torențiale care s-a abătut duminică seară asupra Capitalei.

Cel mai mare stadion din țară a fost inundat în urma furtunii din București, chiar în timp ce FCSB și Chindia jucat într-un meci din etapa #5 din Liga 1.

>

Arena Națională, inundată la FCSB - Chindia

Arena Națională, stadion cu 55.634 și „casa echipei naționale”, a fost serios afectată de ploaia de duminică seară din București. În timp ce jucătorii de la FCSB și Chindia se aflau pe teren, acoperișul arenei n-a fost tras. Gazeta a scris recent despre problemele de la acoperișul arenei. Dar apa a pătruns și în zonele acoperite ale tribunelor.

Pe culoarul de intrare în zona scaunelor s-au format bălți, apa ajungând chiar în locul în care ar fi trebuit să fie suporterii.

Acoperișul Arenei Naționale, în pericol de prăbușire

Acoperișul retractabil de 20 de milioane de euro al Arenei Naționale nu a mai fost folosit din decembrie 2020, atunci când sistemul electromecanic special al acestuia s-a blocat

În decembrie 2020, o echipă de la Primărie a mers în inspecţie la stadion, după ce reprezentanţii companiei care a montat acoperişul retractabil au întocmit un raport însoţit de fotografii care arată că acesta prezintă un mare risc de prăbuşire! Fiindcă nu a fost închis atunci când a nins în Bucureşti şi greutatea zăpezii i-ar fi afectat structura.

Acela a fost momentul când s-a dat „interzis” la folosirea acoperișului.

235 de milioane de euroa costat construcția Arenei Naționale

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.