Liga 1

Hagi a mai oficializat azi un transfer » Întăriri în ofensivă pentru Farul

Gică Hagi, antrenor Farul/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 august 2022

Farul Constanța a anunțat împrumutul lui Louis Munteanu (20 de ani) de la Fiorentina.

Atacantul crescut în „Academia Gheorghe Hagi” se întoarce sub comanda „Regelui”, după doi ani. El era vândut de Viitorul (actuala Farul) la Fiorentina pentru 1,7 milioane de euro, în 2020.

Louis Munteanu a semnat cu Farul

„Farul Constanța și AC Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formația noastră până la finalul sezonului 2022-2023. Născut la 16 iunie 2002, la Vaslui, Louis Munteanu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi si a debutat în Liga 1 la 17 ani (27.10.2019), într-o partidă cu Dinamo.

Este dublu campion de juniori U19 al României și dublu căștigător al Cupei Italiei Primavera cu Fiorentina, pentru care a marcat 13 goluri în 40 de partide. A evoluat până acum la toate echipele naționale U16, U17, U18, U19, U20 și U21”, a transmis Farul pe site-ul oficial.

Pentru Viitorul, Munteanu a jucat 21 de meciuri în Liga 1 și a marcat de 3 ori.

În această vară, Farul i-a mai transferat pe: Corinus (Clinceni), Buzbuchi (Gaz Metan), Vl. Morar (Dinamo), Doukoure (Tabor Sezana), Torje (Dinamo), R. Benzar (Lecce), Mboko (Clinceni), Nedelcu (FCSB), R. Ion (FCSB), Mihai Popescu (Hearts), David Kiki (Arda Kardzhali), Tudor Băluță (liber), Denis Alibec (liber)

Louis Munteanu, în tricoul României U20/ foto: Imago

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.