Liga 2

Dinamo se teme de o nou-promovată! Burcă, înaintea derby-ului etapei de Liga 2: „Sper să ne ridicăm la nivelul Oțelului”

Ovidiu Burcă/ foto Vlad Nedelea (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 august 2022

Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul lui Dinamo, a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Oțelul Galați, din etapa a doua a Ligii 2.

  • Dinamo - Oțelul se joacă marți, de la ora 18:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport

Burcă a lăudat-o pe Oțelul, dar și pe antrenorul gălățenilor, Dorinel Munteanu. 

Declarațiile lui Ovidiu Burcă înainte de Dinamo - Oțelul

>

„Dinamo - Oțelul este un «clasic». Din păcate, se întâmplă la Liga 2. Oțelul e antrenată de un tehnician foarte bun. E unul dintre cei mai titrați antrenori din Liga 2, cu titlu câștigat. Imprimă multă agresivitate echipei. Trebuie să ne ridicăm la nivelul Oțelului în ceea ce privește agresivitatea.

Am avut o săptămână mai lungă, ceea ce a contat pentru că suntem într-un plin proces de pregătire, de formare al echipei, chiar dacă suntem în campionat. Îi simt pe băieți pregătiți, motivați. Sper să ne ridicăm la dorințele pe care le au fanii. Vom lupta pentru fiecare centimetru de teren”, a declarat Ovidiu Burcă la conferința de presă.

Burcă: „Deocamdată sunt mulțumit”

Burcă a vorbit și despre actualul lot, format în general din jucători tineri, dar și despre perspectiva promovării:

„La momentul acesta avem mulți tineri. Ei au nevoie de mult timp pentru a deveni importanți. Ei au foarte mult potențial. Va depinde și de mine și de ei. Nu vreau să pun ștampile, dacă avem sau nu lot de promovare. Deocamdată sunt mulțumit, iar dacă vom identifica niște jucători peste nivelul Ligii 2 care să vină și să se integreze, atunci nu voi spune nu”.

>

Citește și alte știri despre Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.