Liga 1

Dezvăluiri despre Dan Șucu: „Din păcate, a ajuns la Rapid. Dar ține cu altă echipă”

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  luni, 15 august 2022

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea ca formația alb-roșie să găsească un nou investitor, care să o ajute să-și rezolve problemele.

Tehnicianul spune că Dinamo ar avea nevoie de un finanțator precum Dan Șucu, care deține 50% din acțiunile Rapidului, spunând despre acesta că ar fi fanul „câinilor”.

Ovidiu Burcă: „Dan Șucu ține cu Dinamo”

„Din păcate, domnul Șucu a ajuns la Rapid, deși e un mare dinamovist.

La Dinamo e nevoie de un om care să aibă viziune și putere financiară. Domnul Șucu este un om de afaceri care a făcut lucruri importante. E nevoie de un astfel de finanțator.

Dar banii nu îți aduc nicio garanție. Sunt un sprijin pentru performanță. dar un buget nu îți asigură 100% promovarea”, a declarat Bratu în conferința de presă susținută azi.

Rapid a făcut performanțe cu dinamoviști 

Din cele trei titluri din istorie, Rapid a cucerit două cu dinamoviști pe bancă: Mircea Lucescu și Mircea Rednic. În plus, pe teren s-au aflat jucători cu puternice legături cu Dinamo, precum Ioan Ovidiu Sabău sau Dănuț Lupu. 

Acum, Rapid este antrenată de Adrian Mutu, fost jucător și președinte la Dinamo, iar în lot se află jucători trecuți prin „Ștefan cel Mare”: Dragoș Grigore, Valentin Costache sau Damien Dussaut.

Vlad Iacob, detalii despre discuțiile lui Dinamo cu Mohammad Murad

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, susține că discuțiile cu Muhammad Murad, om de afaceri o avere de 150 de milioane de euro, decurg foarte bine. 

Declarația acestuia îl contrazice pe Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo, care a declarat că formația alb-roșie este dispusă să discute cu orice investitor și susține că Muhammad Murad nu le-a cerut oficial niciun document.

„Situația financiară a clubului nu este una foarte fericită. Este una dificilă, nu am ascuns acest lucru. Însă căutăm soluții și sper eu că suntem aproape de identificarea lor. Tot ceea ce spun acum e că facem tot ce putem să avem bugetul necesar pentru a ne lupta la promovare.

Discuțiile cu domnul Murad decurg foarte bine. Mai vorbim și cu alți oameni care pot fi co-investitori în club. De asemenea, avem și discuții cu parteneri comerciali. Însă aceștia vor să vadă puțină stabilitate la nivelul clubului. După cum știți, Dinamo e un brand. E una dintre cele mai mari grupări ale fotbalului românesc”, a spus Vlad Iacob, potrivit digisport.ro.

VIDEO Ovidiu Burcă, întrebat despre lotul lui Dinamo: „Nu vreau să dau verdicte!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.