Liga 1

Nicolae Dică, fără un om important în următoarele două luni! Verdictul medicilor

Adrian Șut (23 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, a suferit o entorsă de genunchi cu afectarea ligamentului colateral extern și va lipsi peste două luni. / FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 August 2022

Adrian Șut (23 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, a suferit o entorsă de genunchi cu afectarea ligamentului colateral extern și va lipsi peste două luni.

Adrian Șut a fost introdus în minutul 72 al meciului FCSB - Dunajska Streda, scor 1-0, din turul III preliminar al Conference League. Mijlocașul central a rezistat pe teren până la final, dar a plecat de la Arena Națională cu o atelă la piciorul stâng. Oficialii vicecampioanei se temeau de un diagnostic dur. 

Adrian Șut, absent două luni de la FCSB

Verdictul medicilor a venit astăzi. Din informațiile Gazetei, Șut a suferit o entorsă de genunchi cu afectarea ligamentului colateral extern. Nicolae Dică nu se va putea baza pe mijlocașul defensiv cel puțin două luni. 

Șut va rata meciurile cu Viking, din play-off-ul Conference League, dar și derby-urile cu CFR Cluj și CS Universitatea Craiova, din Liga 1. 

Dică, fără șut în meciuri de foc

Adrian Șut a fost titular în patru partide disputate de FCSB în acest sezon. Până la accidentare bifase cel puțin 19 minute în fiecare meci.

Nicolae Dică are soluții pentru a-l înlocui. Marco Dulca, transferat recent de la Chindia Târgoviște, poate acoperi poziția din fața defensivei.

VIDEO Darius Olaru, ratare monumentală la ultima fază din FCSB - Chindia 3-2

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.