Altele

David Popovici dezvăluie discuția avută cu antrenorul său înainte de aurul european: „Nu vrei tu să încerci să faci o nebunie?”

+14 Foto
David Popovici // FOTO: Raed Krishan

Articol de Raed Krishan (foto)  —  luni, 15 august 2022

David Popovici (17 ani) a dezvăluit ce a discutat cu antrenorul său, Adrian Rădulescu, înainte de cursa de 200 de metri, la care a luat medalia cu aur.

  • Jurnaliștii Gazetei, Roxana Fleșeru și Raed Krishan, se află la Roma și transmit cele mai importante știri de la Campionatele Europene

La interviurile de la finalul cursei de la Roma, David Popovici a dezvăluit că nu a avut în plan câștigarea cursei sau doborârea recordului lui Paul Biedermann (1:42.00). Românul, campion și la 100 de metri liber, a povestit ce i-a transmis antrenorul.

David Popovici: „Nu am avut ca obiectiv să câștig”

„Nu prea mă așteptam la niciun timp. Nu am avut acest obiectiv. Nu am avut ca obiectiv să câștig sau să cobor sub 1:42. 

La prânz, l-am întrebat pe antrenor «Care e planul?». El decide, eu încerc să mă conformez. A zis «Nu vrei tu să încerci să faci o nebunie?». Am spus «Bine, hai că încerc». Ăsta a fost obiectivul.

Recordul de la 400 de metri e și mai greu de doborât decât cel de la 200 de metri. Nu știu ce pot să fac la 400 metri. Nu știu cât de bun sau slab sunt. Vom vedea în două zile. E ceva nou. E cea mai puțin stresantă probă. Nu există așteptări”, a spus David Popovici.

Îmi place să cred că nu am limite. Aș vrea ca toată lumea să creadă că nu are limite.

 - David Popovici

FOTO. Cele mai tari imagini din cursa lui David Popovici

+14 Foto
David Popovici - medalie de aur la 200 metri liber la CE de Înot de la Roma // FOTO: Raed Krishan

 VIDEO David Popovici, campion mondial la 200 de metri liber

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.