Altele

David Popovici, elogiat de presa internațională: „Transformă atipicul în normal” + „E singur pe planeta lui”

+14 Foto
David Popovici // FOTO: Raed Krishan

Articol de Raed Krishan (foto)  —  luni, 15 august 2022

David Popovici (17 ani) domină Campionatele Europene de înot, de la Roma. După medalia la 100 de metri liber, a câștigat cursa de 200 de metri, la care a luat medalia cu aur.

După un nou succes la Roma, presa internațională l-a elogiat pentru performanța sa, așa cum s-a întâmplat și după aurul de la 100 de metri.

David Popovici, elogiat de presa internațională

„Popovici e singur pe planeta lui! Nu a existat suspans în cursa de 200 metri. În frunte după primele două întoarceri, Popovici a făcut spectacol în a doua parte a cursei. Minunea devine al treilea cel mai rapid om din istorie la 200 de metri liber”, a scris L'Équipe.

„E o nebunie, având în vedere că doar Biedermann și Phelps au coborât sub 1:43.00. Popovici a zburat la Roma către un timp de 1:42.97, pulverizând recordul mondial de juniori pe care tot el deținea.

La acest European, Popovici demonstrează că are capacitatea de a transforma atipicul în normal”, au scris jurnaliștii de la Mundo Deportivo.

„În frunte încă de la start, minunea română nu a cedat niciodată primul loc. Continuă să sfideze limitele, după ce sâmbătă a câștigat la 100 de metri”, a notat Le Figaro.

FOTO. Cele mai tari imagini din cursa lui David Popovici

+14 Foto
David Popovici - medalie de aur la 200 metri liber la CE de Înot de la Roma // FOTO: Raed Krishan

 VIDEO David Popovici, campion mondial la 200 de metri liber

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.