Liga 1

Cornel Dinu nu crede în recuperarea-minune a lui Coman: „Imposibil!”

Florinel Coman, ]n meciul FCSB - Chindia 3-2/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 august 2022

Cornel Dinu (74 de ani) consideră că Florinel Coman, căpitanul lui FCSB, nu s-a recuperat cu adevărat după ruptura musculară de 18 cm, ci doar nu mai simte durerea.

Coman s-a accidentat în prima manșă cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar Conference League. Florinel s-a recuperat însă în 6 zile, după ce a fost tratat de Marijana Kovacevic, supranumită și „Vraciul din Serbia”.

După o ruptură musculară de 18 centimetri, Coman a revenit în lotul lui FCSB la returul cu Dunajska Streda, iar la meciul de campionat împotriva Chindiei (3-2), 3 zile mai târziu, a jucat 87 de minute.

Cornel Dinu nu crede în recuperarea lui Coman

Cornel Dinu este însă sceptic în privința recuperării lui Coman și consideră că accidentarea atacantului de la FCSB poate recidiva.

„E imposibil să se refacă în 5-6 zile, e o evaluare greşită încă de la început. Se poate face o recuperare în trei luni de zile, minimum. Tratamentul pe care ea (n.r. - Marijana Kovacevic) îl face nu vindecă leziunea, ci acoperă durerea în momentul alergării, de aia există posibilitatea de a recidiva”, a spus Cornel Dinu, la Orange Sport.

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.