Tenis

Sorana Cîrstea, victorie mare la Cincinnati! A învins-o pe campioana olimpică de la Tokyo

Sorana Cîrstea (32 de ani, 40 WTA) și elvețianca Belinda Bencic (25 de ani, 11 WTA) se înfruntă ACUM în primul tur de la Cincinnati. Meciul a început la ora 18:05, liveSCORE pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 2.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 16 August 2022

Sorana Cîrstea (32 de ani, 40 WTA) a învins-o pe elvețianca Belinda Bencic (25 de ani, 11 WTA) în primutl tur de la Cincinnati, scor 6-2, 6-7(3), 6-4.

Sorana a pornit ca din tun meciul cu Bencic, primul din sezonul de hard american. A servit excelent, 86% dintre punctele jucate cu prima minge fiind câștigate, și a tranșat primul set în doar 35 de minute, scor 6-2.

Setul secund a fost unul pe muchie de cuțit, adjudecat de elvețiancă la tie-break. 

Sorana Cîrstea, victorie contra lui Bencic la Cincinnati

Sorana nu a dezarmat în decisiv. A dat dovadă de o tărie incredibilă, pus prima minge în teren 81% din rânduri și nu i-a oferit Belindei nicio oportunitate de break.

Game-ul decisiv a fost unul încântător, atât ca dramatism, cât și din punct de vedere al calității punctelor. Sorana și-a procurat minge de meci cu un passing superb în lung de linie, apoi a închis cu un backhand lung, incomod, în picioarele lui Bencic.

În turul secund de la Cincinnati, Sorana va da peste Petra Kvitova (28 WTA).

VIDEO Ion Țiriac, anunț uriaș despre cele două românce ajunse în finala de la Wimbledon: „Suntem de acord să le trimitem imediat la academia lui Nadal”

>

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.