Conference League

FCSB, all-in la meciul cu Viking » Noutăți pe lista UEFA a lui Dică

Cei 4 jucători transferați în ultimele două săptămâni au fost trecuți pe lista celor cu drept de joc în play-off-ul Conference League, iar FCSB mai poate adăuga jucători până cel târziu miercuri seara, la miezul nopții.

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea  —  marţi, 16 august 2022

Cei 4 jucători transferați în ultimele două săptămâni au fost trecuți pe lista celor cu drept de joc în play-off-ul Conference League, iar FCSB mai poate adăuga jucători până cel târziu miercuri seara, la miezul nopții.

  • FCSB - Viking (Norvegia), turul play-off-ului din Conference League, este programat joi, de la ora 21:30. Poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro TV.

FCSB poate ataca barajul de acces în grupele Conference League cu toate achizițiile pe care le-a făcut în această vară. Inclusiv cu cele 4 nume noi aduse după ce deja disputase turul cu Dunajska Streda, din turul 3. 

Boboc, Radaslavescu, Dulca și Rață n-au avut drept de joc la returul cu slovacii fiindcă nu se pot face modificări pe listă între turul și returul unei „duble”, însă după calificarea în play-off, regulamentul i-a permis trupei lui Dică să refacă tabelul cu fotbaliștii eligibili.

Lista FCSB pentru play-off-ul cu Viking

În plus, FCSB mai poate adăuga nume în cazul în care va mai face achiziții, dar în acest caz va fi nevoită să renunțe la unii care sunt acum pe listă. Există însă jucători precum Achim, Sorin Șerban, la care se poate renunța. Termenul limită e însă ziua de miercuri, până la miezul nopții, ora 00:00. 

Tocmai din acest motiv, șefii roș-albaștrilor au făcut în aceste zile efoturi disperate pentru a reuși legitimarea lui Safranko. Dacă se va obține semnătura lui și i se va înregistra numele în platforma UEFA până miercuri seara, atunci el va deveni eligibil. Nu ar fi folosit în turul de joi, însă ar fi o soluție de luat în calcul pentru returul din Norvegia, de săptămâna viitoare.

Din păcate pentru vicecampioană, aducerea fostului vârf al lui Sepsi a devenit foarte complicată. Jucătorul încă n-a semnat rezilierea cu clubul Mamelodi, din Africa de Sud, deși le promisese oficialilor roș-albaștri că acest lucru se va petrece cel târziu în prima zi din această săptămână. 

FCSB s-a resemnat că nu-l va putea lua și cum timpul presează, e foarte puțin probabil să mai aducă un alt atacant care să aibă drept de joc împotriva lui Viking. De fapt, Becali a și anunțat că „acesta e lotul cu care vom aborda play-off-ul, nu va mai veni nimeni”.

2 jucătoriare FCSB pasibili de a fi suspendați pentru returul cu Viking în cazul în care vor fi avertizați joi seară: Olaru și Octavian Popescu, în vreme ce norvegienii nu au pe nimeni în pericol

În cazul în care va reuși să se califice în grupe, FCSB va avea din nou posibilitatea să refacă lista și e de așteptat să mai facă transferuri, mai ales că pe perioada toamnei va juca mai mereu în ritm de un meci la trei zile. 

Cum ar putea arăta FCSB joi seară: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovici - Olaru, Edjouma - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman - Miculescu

FCSB, varianta de rezervă pentru play-off-ul european: A. Vlad - Boboc, Haruț, Bouhenna, Pantea - Oaidă, Dulca, Rață - Radaslavescu - I. Stoica, B. Rusu

5 jucătoridin lotul actual au accidentări grave: I. Cristea. Ov. Popescu, Dumiter, Șut și Panțâru

Cum vede Dumitru Dragomir șansele echipelor românești în Conference League

>

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.