Conference League

Gigi Becali, reacție surprinzătoare după ce UEFA a închis peluzele la meciul cu Viking: „Lasă, că e bine!”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 august 2022

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a reacționat după ce UEFA a decis să închidă peluzele la meciul cu Viking, din prima manșă a play-off-ului Conference League.

FCSB - Viking (Norvegia), turul play-off-ului din Conference League, este programat joi, de la ora 21:30. Poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro TV.

Becali este de părere că decizia celor de la UEFA este una corectă și îi îndeamnă pe suporteri să vină ca la teatru pe stadion. 

„Lasă, că e bine. Astea sunt măsuri care sunt bune, zic eu. Ei trebuie să înțeleagă că nu mai merge așa și trebuie să înțeleagă că trebuie să fie ca la teatru”, a declarat Gigi Becali potrivit Pro TV.

Latifundiarul a vorbit și despre partida cu norvegienii, afirmând că așteaptă ca joi echipa sa să facă un pas mare spre grupele Conference League. : „Ce așteptări să am? Să ne calificăm, să luăm o opțiune foarte clară pentru calificare”

FCSB are peluzele închise la meciul cu Viking

Luni seară, UEFA a dat verdictul și a obligat-o pe FCSB să închidă cele două peluze la meciul de joi. Astfel, FCSB evită să joace cu arena goală meciul crucial de calificare, însă va putea fi încurajată de un număr de maximum 30.000 de fani. Aceștia au fost amendați și cu 30.000 de euro.

FCSB a mai primit o amendă suplimentară de 15.250 de euro pentru alte incidente petrecute la meci, precum blocarea scărilor la Peluza Nord, aruncarea de obiecte și aprinderea de torțe.

Artificiul prin care FCSB câștigă 5% din Arena Națională la meciul cu Viking

Mihai Stoica le-a cerut celor din club să facă o solicitare la UEFA, pentru a cere ca fanii norvegieni să fie lăsați să stea în una dintre cele două peluze. S-a mers pe argumentul că respectivele zone sunt interzise pentru fanii FCSB-ului, nu și pentru cei ai oaspeților.

Iar forul de la Nyon a dat aviz favorabil solicitării, astfel că nordicii vor sta în peluză, iar cele 1.500 de locuri care erau blocate la tribuna I sau a II-a vor fi eliberate și scoase la vânzare pentru fanii trupei lui Dică.

VIDEO Dumitru Dragomir despre jocul lui FCSB: „Este un haos total!”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.