Conference League

S-au „activat” bișnițarii înainte de FCSB - Viking » Cât au ajuns să coste biletele pe „piața neagră”

+8 Foto
Oamenii cumpără bilete atât online, cât și de la casa de bilete // foto: Vlad Nedelea

Articol de Vlad Nedelea  —  Wednesday, 17 August 2022

Peste 22.000 de bilete pentru meciul FCSB - Viking au fost vândute până la ora prânzului. O parte dintre tichete au fost însă cumpărate de bișnițari, persoane care le vând mai departe la prețuri duble, chiar triple față de cât au achitat pentru ele. 

Continuă agitația la FCSB, înainte de turul play-off-ului de Conference League cu Viking.

Din informațiile GSP.ro, la ora prânzului se trecuse de pragul de 22.000 de bilete vândute, peste 18.000 dintre acestea în regim online, restul la casa de bilete.

În acest moment, la casa de bilete de pe Bulevardul Basarabia mai sunt vândute bilete DOAR la tribuna 1, inel 3. În schimb, online, pe site-ul bilete-fcsb.ro, sunt comercializate bilete și la tribuna 2, inelele 2 și 3.

S-au „activat” bișnițarii înainte de FCSB - Viking » Cât au ajuns să coste biletele pe „piața neagră”

Bișnițarii încearcă să profite de pe urma interesului major pentru meci și au pus la vânzare bilete la prețuri duble, chiar triple față de cele practicate de FCSB.

Pe platformele de vânzări online, prețul solicitat  pentru un bilet la tribuna 2, inel 1, este de 150 lei, în condițiile în care a costat 50 de lei!

Altă persoană solicită 90 de lei pe un bilet la tribuna 1, inel 3, cumpărat cu 30 de lei.

Există și oferte mai „temperate”, spre exemplu bilete la tribuna 2, inelul 1, la 100 de lei bucata. Așadar, un preț dublu față de cel practicat deFCSB.

Interesul oamenilor este normal. Din punct de vedere valoric, din ce am văzut, suntem mai valoroși material, suntem și mai experimentați, că ei au echipă mai tânără.

 Jucăm acasă, e normal să luăm o opțiune serioasă de calificare încă din tur. Vorbesc despre două goluri diferență.

- Gigi Becali, patron FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.