Conference League

Antrenor demis cu doar două zile înainte de Maribor - CFR Cluj

Noul antrenor de la Maribor, Damir Krznar // foto: Imago Images

Articol de Marius Mărgărit  —  miercuri, 17 august 2022

Maribor, adversara lui CFR Cluj din play-off-ul Conference League, a schimbat antrenorul cu doar două zile înainte de primul meci din „dubla” cu campioana României.

  • Maribor - CFR Cluj se joacă joi, 18 august, de la ora 21:15, live pe GSP.ro. 
  • Nicio post TV nu a achiziționat până acum drepturile de televizare ale partidei.

Începutul catastrofal de sezon al celor de la Maribor, cu 4 înfrângeri în primele 5 etape de campionat și eliminare în turul 3 preliminar din Europa League, a provocat conducerea să schimbe antrenorul.

Maribor a schimbat antrenorul cu două zile înainte de turul cu CFR Cluj

Radovan Karanovic, cel care pregătea echipa din septembrie 2021, a fost demis, iar slovenii l-au angajat marți pe croatul Damir Krznar (50 de ani), ex-antrenor secund la Dinamo Zagreb.

Așadar, campioana Sloveniei a trecut printr-o schimbare majoră cu doar două zile înainte de meciul tur cu CFR Cluj!

Karanovic a câștigat titlul alături de Maribor în sezonul 2021/2022, dar a început această stagiune în cel mai rău mod posibil. După 5 etape de campionat, Maribor este ultima, cu doar 3 puncte.

În plus, campioana Sloveniei a ratat pe rând obiectivele europene: Sheriff Tiraspol a eliminat-o în turul 2 preliminar din Champions League, 1-2 la general, iar HJK Helsinki a scos-o din Europa League în turul 3 preliminar, după 0-3 la general. Maribor a căzut astfel în Conference League, unde va da peste CFR Cluj.

Mai multe știri din Conference League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.