Liga 1

A pierdut contractul cu fotbalistul Rapidului și acum îl atacă: „E puțin labil psihic”

Antonio Sefer (n.r. - dreapta) Foto: facebook/ rapid1923

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2022

Invitat la GSP Live, impresarul Florin Manea, l-a atacat pe Anotnio Sefer (22 de ani), mijlocașul Rapidului, fotbalist pe care l-a reprezentat până în această vară. 

Manea a dezvăluit că a încheiat colaborarea cu Sefer din cauza presiunilor pe care Rapidul le-ar fi exercitat asupra jucătorului și a ținut să precizeze că fotbalistul are o mare problemă, care îl împiedică să se transfere în străinătate. 

VIDEO Manea despre ruptura cu Sefer: „Era multă presiune pe el. E și puțin labil psihic”

„Atât l-au presat pe Sefer, încât am renunțat să mai semnăm. I-am zis că nu mai vreau să semnăm, că îi fac rău. Vara asta s-a întâmplat, aveam și ofertă pentru el. 

Nu m-au sunat o dată pentru prelungirea contractului său, deși știau că eu l-am adus, nu mi-au mulțumit că eu l-am adus. Sunt martori, l-am adus cu 5.000 de euro și la toată lumea clubul din Olanda (n.r. Groningen) le cerea 150.000 de euro. Nu trăiesc dintr-un jucător. Am un copil acum, de 14 ani, de la Deva, fantastic!

Nu știu cum o să mai găsească să vândă pe cineva ca pe Rareș Ilie. Din păcate, Toni e puțin labil psihic.. El avea presiune artificială din toate părțile pentru că a fost adus de mine, poate e mai bine pentru cariera lui că ne-am despărțit”, a declarat Florin Manea pentru GSP Live.

Citește alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.