Liga 1

L'Equipe anunță: Toulouse negociază pentru un titular de la FCSB » Gigi Becali: „Să achite clauza, altfel nu-l las!”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2022

În ziua meciului cu Viking din Conference League, L'Equipe a dezvăluit că Toulouse negociază cu FCSB pentru transferul lui Malcom Edjouma (25 de ani), mijlocașul adus în iarnă de la FC Botoșani.

Cele două cluburi ar negocia deja de mai multe zile pentru transferul mijlocașului central, informează cotidianul francez. În cazul în care s-ar realiza transferul, Edjouma s-ar întoarce acasă, fiind originar din Toulouse.

Toulouse îl vrea pe Edjouma de la FCSB

Toulouse a promovat în Ligue 1 în acest an și vrea să se întărească pentru a nu retrograda la finalul sezonului.

Echipa franceză și l-ar dori pe Edjouma, care mai are însă contract cu FCSB până în 2026. Astfel, Toulouse ar fi nevoită să plătească o sumă de transfer pentru mijlocașul central titular la roș-albaștri. 

Mijlocașul de origine franceză a fost cumpărat de roș-albaștri în februarie, pentru 330.000 de euro, de la FC Botoșani. În acest sezon, Malcom a fost titular de drept în linia de mijloc. E bifat 7 meciuri în Liga 1 și preliminariile Conference League.

800.000 de euroeste cota lui Edjouma, potrivit transfermarkt.com

Gigi Becali, reacție după interesul lui Toulouse pentru Edjouma

Gigi Becali a delcarat astăzi că îl va lăsa pe Edjouma să plece doar cu o condiție, Toulouse să plătească clauza de reziliere.

„Să plătească clauza de 5 milioane de euro. Eu nu îl las, dar are clauză de 5 milioane de euro”, a spus Becali la Antena Sport.

Edjouma/ foto Imago Images

Edjouma, titular în echipa probabilă folosită de FCSB cu Viking

FCSB: 32. Târnovanu - 2. V. Crețu, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovici - 27. Olaru, 18. Edjouma - 98. Cordea, 10. Oct. Popescu, 7. Fl. Coman - 11. Miculescu 
REZERVE: 99. A. Vlad, 6. Haruț, 9. I. Stoica, 20. M. Dulca, 21. Fl. Achim, 22. Boboc, 24. Rață, 80. Radaslavescu, 90. B. Rusu 
ABSENȚI: Panțâru, I. Cristea, Șut, Dumiter, Ov. Popescu (accidentați) 
ANTRENOR: Nicolae Dică

VIKING: 30. Gunnarsson - 18. Björshol, 4. Brekalo, 3. Vevatne, 20. Pattynama - 7. Torsteinbo, 16. Lokberg, 21. Tangen - 15. Sandberg, 24. Traore, 9. Kabran 
REZERVE: 1. Ostbo, 2. Haugen, 10. Tripic, 22. Karlsbakk, 23. Vikstol, 26. Kvia-Egeskog, 34. Paulsen, 35. Austbo 
ABSENT: Stensness (accidentat) 
ANTRENOR: Morten Jensen

Citește și alte știri despre FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.