Liga 1

Imaginea pe care fanii Rapidului nu vor s-o vadă » Unde a fost surprins Dan Șucu, la trei zile după ce rivalii l-au dat de gol

Dan Șucu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2022

Dan Șucu, afaceristul care deține 50% din acțiunile celor de la Rapid, a fost prezent, joi după-amiaza, în Sala Polivalentă din Capitală, acolo unde Dinamo și Steaua s-au înfruntat în Supercupa României la handbal masculin.

Apariția patronului giuleștenilor în Sala Polivalentă vine la doar trei zile după ce Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, afirma că Dan Șucu este suporterul declarat al roș-albilor. 

Ovidiu Burcă: „Dan Șucu ține cu Dinamo”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, dezvăluia luni, în cadrul unei conferințe de presă, că Dan Șucu ar fi fanul „câinilor”

Tehnicianul spunea atunci că Dinamo ar avea nevoie de un finanțator ca al rivalei din Giulești: „Din păcate, domnul Șucu a ajuns la Rapid, deși e un mare dinamovist”, a spus Burcă

Dan Șucu, în Polivalenta bucureșteană, asistând la duelul Dinamo - Steaua din Supercupa României / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Rapid a făcut performanțe cu dinamoviști

Din cele trei titluri din istorie, Rapid a cucerit două cu dinamoviști pe bancă: Mircea Lucescu și Mircea Rednic. În plus, pe teren s-au aflat jucători cu puternice legături cu Dinamo, precum Ioan Ovidiu Sabău sau Dănuț Lupu.

Acum, Rapid este antrenată de Adrian Mutu, fost jucător și președinte la Dinamo, iar în lot se află jucători trecuți prin „Ștefan cel Mare”: Dragoș Grigore, Valentin Costache sau Damien Dussaut.

VIDEO Dan Șucu, rafală de reproșuri în conferință: „Știți cât îmi trebuie să primesc o autorizație de construcție? De ce nu intervine ministerul?”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.