Liga 1

Darius Olaru are bagajele făcute la FCSB! Becali dezvăluie: „A venit o ofertă mai mare. Discutăm joia viitoare” + ce spune despre plecarea lui Edjouma

Darius Olaru, FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2022

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a susținut în această seară că a primit o ofertă nouă pe numele lui Darius Olaru (24), în valoare de 6 milioane de euro. Totodată, a anunțat că nu îl lasă pe Malcom Edjouma (25) să plece decât în schimbul a 5 milioane de euro, clauza de reziliere a contractului.  

La jumătatea lunii iulie, Gigi Becali susținea că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru, dar că nu ar renunța la mijlocașul central pentru mai puțin de 7 milioane de euro.

Astăzi a afirmat că pe adresa clubului a venit o propunere nouă, în valoare de 6 milioane de euro, dar că va renunța la Olaru doar pentru minimum 8 milioane.

În ultimele zile s-a speculat că scoțienii de la Rangers ar fi interesați de serviciile lui Olaru.

Gigi Becali: „A mai venit o ofertă pentru Darius Olaru”

„Dacă primesc pe Olaru ofertă de 5-6 milioane, nu-l dau! Cu 8-9 da. A mai venit o ofertă de 6 milioane, dar am zis că nici nu discut. Vom discuta după meciul de joia cealaltă (n.r. - returul play-off-ului Conference League), nu vreau să vorbesc acum”, a precizat Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Gigi Becali: „Edjouma pleacă doar pentru 5 milioane de euro”

Totodată, latifundiarul susține că nu ar renunța la Malcom Edjouma, dorit de Toulouse, decât în schimbul a 5 milioane de euro, clauza de reziliere a contractului cu FCSB:

„Am luat 3 milioane pe Tănase, am scăpat de salariul lui, s-au schimbat datele. Ne-am calificat mai departe, am luat sute de mii din bilete, am văzut emulația a zeci de mii de oameni. Sunt alte date.

Dacă am zis că nu vând, nu vând! Edjouma poate pleca doar pentru că are o clauză de 5 milioane de euro. Dacă o plătesc, nu am ce să fac, nu-l pot opri. Pe 4 milioane nu va pleca, nici pe 4,9 milioane! Numai dacă cineva achită 5 milioane de euro.

Am spus că nu pleacă sub 5 milioane de euro, că are clauză. Dar dacă o plătesc, mă bucur, sincer să fiu... E vorba că am luat un jucător cu 300.000 de euro și după câteva luni primesc pentru el 5 milioane.

Dar nu m-a căutat nimeni, am văzut în presă”.

>

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.