Liga 1

Cum a ratat Gigi Becali o megaafacere: „Am avut două oferte pentru atacant, de 7 și 9 milioane. Până la urmă n-am mai luat niciun ban”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 August 2022

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a dezvăluit cum a ratat o megaafacere cu Denis Alibec (31), atacant legitimat la clubul său între ianuarie 2017 și iulie 2018.

Cumpărat de la Astra Giurgiu după sezonul în care a devenit campion al României, Denis Alibec a înscris 12 goluri în 42 de meciuri pentru FCSB.

În perioada petrecută la clubul roș-albastru, ianuarie 2017 - iulie 2018, pe numele lui Alibec au venit două oferte importante, una din Anglia, în valoare de 9 milioane de lire sterline, cealaltă de 7 milioane de euro.

Până la urmă, Alibec a rămas la FCSB, iar în vara lui 2018 a revenit la Astra pentru 1,4 milioane de euro.

Gigi Becali: „Am avut ofertă de 9 milioane de lire sterline pentru Alibec, dar nu am mai luat niciun ban”

„Pierzi, câștigi, așa e în afaceri... am avut o situație cu Alibec. Îmi dădea o echipă 7 milioane de euro imediat, dar era unul din Anglia în birou cu Vali Argăseală, zicea că dă 9 milioane de lire sterline.

Eu l-aș fi dat, dar s-au întrerupt discuțiile. I-am refuzat pe ăia, nu l-am dat nici la ăștia și nu am mai luat niciun ban. Nu regret, așa e în afaceri. Pierzi, câștigi, nu trebuie să îți pară rău”, a dezvăluit Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Vlad Iacob: „Pentru Alibec au fost discuții cu Wolves și Leeds”

Despre transferul în Anglia ratat de Alibec a vorbit de curând și Vlad Iacob, pe atunci intermediar, acum administrator special la Dinamo.

Iacob a dezvăluit la GSP Live că echipele interesate atunci de Alibec erau Wolverhampton și Leeds:

„Pentru Alibec au fost discuții la Wolves și Leeds. Au fost discuții foarte avansate, dar dacă echipele nu se înțeleg, oferta nu vine. Oferta concretă e doar o formalitate. El era un jucător care s-ar fi potrivit în fotbalul englez, datorită calităților fizice.

Eu îl știu pe Denis, e un tip extraordinar. În opinia mea, nu a fost consiliat cum trebuie de către apropiații săi”.

Alibec recunoaște! După Mitriță, și el a avut în plan să renunțe la națională. Cum crede că ar trebui să joace echipa națională

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.