Conference League

Toți ochii pe FCSB la duelul cu Viking » Scouteri din campionate de top au venit pentru vedetele lui Becali

Octavian Popescu, unul dintre cei mai importanți jucători de export de la FCSB

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 18 august 2022

Vedetele lui FCSB vor fi urmărite de scouteri din campionate puternice ale Europei la meciul din această seară cu Viking (ora 21:30), din play-off-ul Conference League.

  • Partida va avea loc pe Arena Națională, va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe ProTV.

FCSB încearcă să câștige din nou, după aproape un deceniu de pauză, un baraj de acces în grupele cupelor europene, ultimul triumfător fiind cu Legia Varșovia, în 2013. De atunci, clubul lui Becali a mai ajuns de 6 ori într-o „dublă” decisivă pentru toamna europeană și a pierdut de fiecare dată.

Vedetele lui FCSB, urmărite de scouteri la meciul cu Viking

Și cum FCSB are jucători care încă atrag la export, la meciul din această seară cu Viking, la tribuna oficială a Arenei Naționale vor fi mai mulți emisari din străinătate.

GSP.RO are informații că la VIP vor exista scouteri din Franța și Italia pentru a monitoriza mai mulți jucători ai FCSB-ului, printre care Octavian Popescu și Darius Olaru, cei mai bine cotați jucători din lotul roș-albaștrilor.

Gigi Becali: „Cu 8-9 milioane de euro îl dau pe Olaru”

Gigi Becali a susținut cu aproximativ două ore și jumătate înaintea meciului că a primit o ofertă în valoare de 6 milioane de euro pentru Darius Olaru, dar că așteaptă minimum 8 milioane de euro în schimbul mijlocașului central.

„Dacă primesc pe Olaru ofertă de 5-6 milioane, nu-l dau! Cu 8-9 da. A mai venit o ofertă de 6 milioane, dar am zis că nici nu discut. Vom discuta după meciul de joia cealaltă (n.r. - returul play-off-ului Conference League), nu vreau să vorbesc acum”, a precizat Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.