Conference League

Sorin Cârțu l-a făcut „pachet” pe Papp: „L-am prins în vestiar! Stăm cu inima în gât că așa vrei tu!? Băi băiatule, te apuci să faci pe Rambo?”

+8 Foto
Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la CSU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2022

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la CSU Craiova, nu a avut milă de Paul Papp (32), eliminat la pauza meciului cu Hapoel Beer-Sheva, scor final 1-1. 

Craiova a dominat prima repriză a meciului de la Severin, însă scorul înregistrat la pauză a fost 0-0. Eliminarea lui Paul Papp dintre reprize, cauzată de un conflict pe tunelul către vestiare, a înclinat jocul în favoarea oaspeților. 

După meci, Sorin Cârțu, președintele alb-albaștrilor, nu l-a iertat pe Papp pentru gestul său. El a plecat din lojă la pauză, înfuriat de eliminarea fundașului. 

Sorin Cârțu nu-l iartă pe Paul Papp: „Să stau să tremur că așa vrea el? Faci pe Rambo pe culoar?”

„Cu neșansă nu am avut minimum două goluri la pauză. Apoi, după incalificabilul gest al lui Papp, să stau să tremur? Că așa vrea Papp, să stăm cu inima în gât? Tu te apuci să faci pe Rambo pe culoar pe acolo! Ai 33 de ani, băi băiatule, ești cu familia acasă, cu copil.

El zice că s-au împins, că nu știu ce, dar, din toate detaliile obținute de acolo, l-a lovit pe ăla ca lumea! Păi da, suntem bătăuși... Avem orgolii personale, individuale. Am pretenții de la tine, să fii jucătorul care coordonează defensiva. Și tu ce faci, mă? E posibil așa ceva?

De 9 ani așteptăm așa ceva. Avem posibilitatea să creăm o imagine internațională și tu ce faci?

Ce explicație să aibă? L-am prins în vestiar. A zis că n-a făcut nimic, că doar l-a împins. Dar de ce trebuie, mă, să-l împingi? Ce e cu orgoliile astea?”, a reacționat Cârțu, la „DigiSport Special”. 

Sorin Cârțu, după Universitatea Craiova - Hapoel Beer-Sheva: „Am fost prejudiciați din interior”

„Până la urmă, rezultatul e bun. Vedem ce va fi acolo. Este o echipă cu tehnicitate bună, știu să paseze, au execuții bune. Vom avea un meci foarte greu acolo. Știam acest lucru, dar consideram că putem lua un avantaj la partida asta. Dar dacă suntem prejudiciați din interior, ce să facem?

Aveam posibilitatea să îmbunătățim bugetul, să-ți plătim salariul ție, domnul Papp! Ai venit de la Sivasspor, unde nu cred că luai salariul așa corect și la timp precum aici”, a adăugat „Sorinaccio”. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.