Conference League

„Perla” lui Gigi Becali, cel mai slab jucător din FCSB - Viking » Cine a fost MVP-ul partidei

Octavian Popescu, cel mai slab în FCSB - Viking Foto: facebook/fcsb

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 August 2022

FCSB a dominat, dar a terminat învinsă pe Arena Națională cu Viking, 1-2, în manșa tur a play-off-ului Conference League.

Meciul de pe Arena Națională a reprezentat prima înfrângere a lui Nicolae Dică de la revenirea pe banca roș-albaștrilor. Antrenorul FCSB a fost notat cu 5. 

Octavian Popescu, cel mai slab în FCSB - Viking 1-2

Pe teren, cei mai buni oameni la FCSB au fost căpitanul Florinel Coman, marcator al golului roș-albaștrilor, și Malcom Edjouma, mijlocașul francez care a avut o prestație solidă. Aceștia au fost notați cu nota 7 în caseta Gazetei Sporturilor. 

La polul opus s-a aflat Octavian Popescu, „decarul” și jucătorul pe care Gigi Becali speră să obțină o avere. Folosit în spatele vârfului, Tavi a fost inexistent în cele 73 de minute petrecute pe teren, până ce a fost schimbat de Nicolae Dică, primind nota 4, cea mai mică de pe teren

De la Viking s-au remarcat portarul Gunnarsson, prin intervențiile sale salvatoare la ocaziile roș-albaștrilor, și marcatorul primului gol, Kabran, ambii primind nota 7. 

Cea mai mare notă a meciului i-a revenit fundașului dreapta Bjorshol, care a marcat golul victoriei, 8. 

Nicolae Dică, declarații după FCSB - Viking

„Suntem dezamăgiți cu toții. A fost un joc pe care nu trebuia să-l pierdem. Din păcate, am luat un gol foarte rapid după ce am deschis scorul. Noi am încercat, ne-am creat ocazii, trebuia să fim mai concreți în ocaziile pe care le-am avut. Eu cred că putem întoarce rezultatul. 

Avem o șansă mai mică decât ei, dar cred că putem să întoarcem. Am stat de vorbă cu jucătorii, i-am încurajat. Trebuie să avem încredere în continuare. Avem șansa noastră și vom încerca să facem totul pentru a ne califica. Pe orice am juca, pe iarbă, pe sintetic, pe pământ.

Ce ne-a lipsit? Trebuia să fim mai concreți la finalizare. Portarul lor a prins o seară senzațională. Trebuie să fim mai atenți la finalizare și să fructificăm ocaziile pe care le avem. 

Îmi pare rău că nu am reușit să le dedicăm suporterilor o victorie. Sper că vom face un meci bun la retur și-i vom face fericiți. Cu Botoșani, oricine va intra pe teren va trebui să dea totul pentru a câștiga acel meci”, a declarat Nicolae Dică.

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Viking 1-2: „Sunt sigur că ne vom califica!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.