Conference League

„Mândria roș-albastră” » Atmosferă superbă creată de cei 30.000 de oameni prezenți la FCSB - Viking

+8 Foto
30.000 de fani au fost aseară pe Arena Națională și au creat o atmosferă senzațională la înfrângerea celor de la FCSB cu Viking, scor 1-2, în manșa tur a play-off-ului Conference League. Foto: facebook/fcsb

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea  —  vineri, 19 august 2022

30.000 de fani au fost joi seara pe Arena Națională și au creat o atmosferă senzațională la înfrângerea celor de la FCSB cu Viking, scor 1-2, în manșa tur a play-off-ului Conference League. 

„Dacă mai e cineva care nu acceptă că FCSB e FC Steaua București se poate adresa cu «FC Sold-out București»”. Acesta a fost mesajul cu care Mihai Stoica a prefațat meciul de aseară, de pe Arena Națională, cu Viking.

30.000 de fani prezenți pe Arena Națională la FCSB - Viking

Un nou meci european al FCSB care s-a jucat cu casa închisă, dar cu doar 30.000 de suporteri în tribune. Și asta din cauza deciziei UEFA de a închide ambele peluze pentru un banner care ar fi conținut însemne neonaziste la confruntarea de joia trecută cu Dunajska Streda.

În decurs de o săptămână, Peluza Nord a fost nevoită să-și schimbe de două ori locul tradițional, iar joi seara a stat pe mijlocul tribunei a II-a. Îmbrăcați în negru și cu însemnele roș-albastre, ultrașii din peluză au făcut show. 

+8 Foto
FCSB - Viking 1-2 (foto: Cristi Preda/GSP)

Au scandat de mai multe ori „România, România!”, „Mândria roș-albastră ce crește în mine, noi suntem lângă Steaua la rău și la bine!”, sau „Steaua București, ale, ale, ale!”. 

Roș-albaștrii au fani de toate vârstele la meciul cu Viking // foto: Cristi Preda

Monitorizați atent de cei de la UEFA, fanii n-au afișat niciun banner care le-ar putea aduce probleme pe viitor, iar steagurile folosite au fost cele care au primit „verde” din partea clubului.

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Viking 1-2: „Sunt sigur că ne vom califica!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.