Conference League

Nicolae Dică, „taxat” pentru discursul de la finalul partidei cu Viking: „Nu trebuie să ne ascundem de adevăr”

Nicolae Dică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 august 2022

FCSB a dominat, dar a terminat învinsă pe Arena Națională cu Viking, 1-2, în manșa tur a play-off-ului Conference League. La conferința de presă de după meci, Nicolae Dică i-a luat apărarea lui Octavian Popescu (19 ani), după jocul slab al acestuia, lucru „taxat” de fostul portar Eduard Stăncioiu.

Întrebat de prestația slabă a lui Octavian Popescu, Dică i-a luat apărarea „decarului” spunând că din cauza faptului că Viking se apăra foarte aglomerat pe două linii, mijlocașul nu a avut spațiu pentru a-și desfășura jocul, lucru care l-a iritat pe Stăncioiu. 

Eduard Stăncioiu: „Astea sunt meciurile în care se vede valoarea unui jucător”

„Nu e cel mai fericit discurs pe care-l are. E o diferenţă mare. Trebuie să-ți găsești punctele slabe, să îţi pui în valoare calităţile, să dezechilibrezi. El are tehnică, ar trebui să vină cu ceva în plus. 

E un jucător de mare perspectivă, astea sunt meciurile în care trebuie să demonstrezi, să arăţi, să ieşi în faţă. Aici se vede valoarea unui jucător, nu trebuie să ne ascundem de adevăr”, a declarat Stăncioiu potrivit orangesport.

Octavian Popescu a fost cel mai slab jucător de pe teren în meciul FCSB - Viking, acesta primind nota 4 din partea Gazetei Sporturilor. 

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Viking 1-2: „Sunt sigur că ne vom califica!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.