Conference League

Octavian Popescu, „mărul discordiei” între Dică și Becali: „Ce îi ceri, să piardă mingea?”

Octavian Popescu Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 August 2022

Gigi Becali (64 de ani), patronul celor de la FCSB, l-a criticat pe Octavian Popescu (19) pentru jocul slab prestat de acesta în înfrângerea roș-albaștrilor, scor 1-2 cu Viking.

Deși Nicolae Dică s-a declarat mulțumit de jocul lui Tavi Popescu, finanțatorul Gigi Becali nu este de acord cu antrenorul echipei. Acesta l-a criticat pe „decar” pentru evoluția sa cu Viking.

„Așa este, a jucat slab. Ce pot să fac? Asta numai antrenorul știe. Spun unii că jucătorii tineri mai au căderi, dar nu e ăla, nu-l recunosc. Probabil că i s-a schimbat și poziția. 

Că Dică, de exemplu, e mulțumit, zice că Tavi Popescu își face treaba. Care treaba, mă? Treaba e să dea gol sau pasă de gol. A zis că face ce îi cere el. Păi, ce îi ceri, să piardă mingea?”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Eduard Stăncioiu: „Astea sunt meciurile în care se vede valoarea unui jucător”

Întrebat de prestația slabă a lui Octavian Popescu, Dică i-a luat apărarea „decarului” spunând că din cauza faptului că Viking se apăra foarte aglomerat pe două linii, mijlocașul nu a avut spațiu pentru a-și desfășura jocul, lucru care l-a iritat pe Stăncioiu.

„Nu e cel mai fericit discurs pe care-l are. E o diferenţă mare. Trebuie să-ți găsești punctele slabe, să îţi pui în valoare calităţile, să dezechilibrezi. El are tehnică, ar trebui să vină cu ceva în plus.

E un jucător de mare perspectivă, astea sunt meciurile în care trebuie să demonstrezi, să arăţi, să ieşi în faţă. Aici se vede valoarea unui jucător, nu trebuie să ne ascundem de adevăr”, a declarat Stăncioiu potrivit orangesport.

Octavian Popescu a fost cel mai slab jucător de pe teren în meciul FCSB - Viking, acesta primind nota 4 din partea Gazetei Sporturilor.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.