Conference League

Cine transmite Viking - FCSB la TV. E meciul decisiv pentru calificarea în grupele Conference League

+19 Foto
FCSB - Viking // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 august 2022

Viking - FCSB, returul play-off-ului Conference League, va fi transmis de Pro TV, postul de televiziune care a difuzat și manșa tur. Partida va putea fi urmărită și pe GSP.ro în format liveTEXT.

Returul dintre Viking și FCSB se va juca joi, 25 august, de la ora 20:00. Partida va avea loc în Stavanger, Norvegia, pe arena celor de la Viking.

Cine transmite Viking - FCSB la TV: ca și în tur, Pro TV a luat drepturile

Precum partida tur, duelul decisiv din „dubla” FCSB - Viking va fi transmis LIVE de Pro TV.

FCSB are nevoie de o victorie la două goluri pentru calificarea în grupe încă din timpul regulamentar. O victorie la un gol diferență ar duce partida în prelungiri, iar un egal ar trimite-o pe Viking în toamna europeană.

La 13°C, pe sintetic, fără Olaru, cu 1-2 ăsta mincinos din tur, TREBUIE să ne calificăm, așa cum am făcut-o acum 10 ani la Trnava. Nu știu cum se zice „bulan” în norvegiană, dar nu poate să-i țină la nesfârșit. Bănuiesc că și ei simt asta.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Gigi Becali, primele reacții după FCSB - Viking

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, nu este îngrijorat înainte de returul play-off-ului Conference League, în ciuda eșecului din meciul tur, 1-2 cu Viking.

„E bine, chiar dacă am mâncat bătaie. Nu mai am nicio emoție. Numai dacă Dumnezeu e împotriva noastră nu ne calificăm. Asta nu e o echipă care ne poate scoate. Nu am văzut în 20 de ani de fotbal așa o echipă slabă în cupele europene! Saburtalo pasa, dar ăștia...

Nu îmi fac probleme, nu are cum să reziste această echipă 90 de minute fără gol. Regret că am luat primul gol, nu pe al doilea. Ei nu pot ieși la joc. Când pasează, dau mingea în aut sau la noi”, a precizat Becali la Pro Arena.

VIDEO » Verdictul lui Dumitru Dragomir după FCSB - Viking 1-2

>

Mai multe știri despre FCSB - Viking 1-2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.