Conference League

MM Stoica nu-l iartă pe Darius Olaru! Amendă uriașă și o rafală de reproșuri în direct: „N-are absolut nicio scuză! De ce faci asemenea gesturi?”

+19 Foto
Mihai Stoica / Captură Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 august 2022

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, spune că Darius Olaru va fi amendat cu 5.000 de euro pentru „galbenul” încasat în prelungirile partidei cu Viking, 1-2, din cauza căruia nu va putea evolua în returul din Norvegia de joia viitoare.

Olaru a văzut al treilea cartonaș galben în această campanie europeană în minutul 90+5, după un gest de neînțeles. Ianis Stoica a fost avertizat pentru un fault la mijlocul terenului, moment în care Olaru s-a dus la arbitru și a protestat vehement. A văzut și el imediat „galben” și va lipsi la retur. După ce a fost taxat de Nicolae Dică, a venit rândul lui Mihai Stoica să-l ia în colimator pe Olaru. 

MM Stoica nu-l iartă pe Darius Olaru: „Va fi amendat cu 5.000 de euro, n-are nicio scuză”

„Am avut o discuție cu el și astăzi, cui el vorbisem în mod special și înainte de meci. L-am rugat să nu ia cartonaș de galben. I-am zis:  «Atât îți cer, Mexic!». Ieri a fost cel mai bun jucător al nostru, a jucat senzațional. Dar când tu faci așa ceva în minutul 95...

Eu eram liniștit, mulțumit că Olaru nu luase galben. Nici măcar n-am văzut faza. L-am întrebat astăzi, am avut o discuție cu el, l-am întrebat de ce face gesturile astea. Mi-a spus că i-a zis arbitrului că i s-a părut și că n-a fost fault. Va fi amendat 5.000 de euro, deși până acum au fost foarte multe amenzi pe care le-am trecut cu vederea. Am crezut că e un lider

Dacă șeful tău îți spune să nu faci asta și tu faci asta. Nu i-am spus doar eu chestia asta, fusese avertizat. N-are absolut nicio scuză! Până la urmă, se poate juca fără oricine”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Olaru i-a provocat o criză de nervi lui MM Stoica

Finalul de meci, unul în care roș-albaștrii s-au zbătut în zadar să egaleze, a provocat o reacție extremă din partea lui MM Stoica. Acesta nu a mai așteptat fluierul final, exteriorizându-se pe margine la fel ca un leu în cușcă.

Conform reporterilor GSP.ro prezenți la stadion, MM s-a înfuriat când a văzut că Darius Olaru a încasat al doilea galben și nu va putea evolua la returul cu Viking de joia viitoare. Managerul a aruncat cu foile de pe bancă și s-a năpustit spre tunel, speriindu-l pe moment și pe Nicolae Dică, care a tresărit.

FOTO / Cele mai tari imagini după FCSB - Viking 1-2

+19 Foto
FCSB - Viking, în play-off-ul Conference League, foto: Cristi Preda / GSP

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Viking 1-2: „Sunt sigur că ne vom califica!”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.