Liga 1

Șefii lui Toulouse nu vor să audă de clauza lui Edjouma » Cât vor francezii să plătească pentru titularul de la FCSB

Malcom Edjouma/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 august 2022

Toulouse a stabilit suma maximă pe care ar fi dispusă să o plătească pentru Malcom Edjouma (25 de ani), mijlocașul lui FCSB.

Deși Gigi Becali,patronul roș-albaștrilor, anunța că Edjouma pleacă doar pentru 5 milioane de euro, clauza din contract, Toulouse ar fi dispusă să plătească maximum 2,5 milioane de euro, potrivit Les Violets, site apropiat de clubul din Ligue 1.

Toulouse ar da maxim 2,5 milioane de euro pe Edjouma

Toulouse, nou promovată în Ligue 1, a pus ochii pe Edjouma, pe care vrea să îl readucă acasă, el fiind originar din orașul echipei violet.

Damien Comolli, managerul echipei din Hexagon, nici nu vrea să audă de clauza din contractul mijlocașului lui FCSB, de 5 milioane de euro. Fostul conducător de la Liverpool ar vrea să plătească aproximativ două milioane de euro, fiind dispus să urce până la maximum 2,5.

Pentru mijlocașul central, FCSB plătea 330.000 de euro în februarie, când îl transfera de la FC Botoșani. El e un titular indiscutabil în acest sezon la FCSB, bifând deja 8 partide în toate competițiile în actuala stagiune.

Gigi Becali, reacție după interesul lui Toulouse pentru Edjouma

După ce a aflat de interesul lui Toulouse pentru Edjouma, Gigi Becali a declarat că nici nu vrea să audă de o ofertă pentru francez. Mijlocașul de la Botoșani ar pleca doar dacăa r fi activată clauza din contract, de 5 milioane de euro.

„Să plătească clauza de 5 milioane de euro. Eu nu îl las, dar are clauză de 5 milioane de euro”, a spus Becali la Antena Sport.

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.