Liga 1

Ioan Ovidiu Sabău, deranjat de declarațiile lui Marius Croitoru: „E vorba de lipsă de respect”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 august 2022

Marius Croitoru i-a atacat furibund pe cei de la Petrolul, după ce aceștia l-au învins cu 1-0. Ioan Ovidiu Sabău nu e de acord cu declarațiile antrenorului de la FCU Craiova.

Croitoru a ieșit foarte agitat la interviul de după meci, acuzându-i în repetate rânduri pe cei de la Petrolul că „au omorât fotbalul” și fiind deranjat că „găzarii” s-au bucurat prea zgomotos la vestiare. 

Ioan Ovidiu Sabău l-a contrat pe Marius Croitoru în studioul Prima Sport

„E o lipsă de respect. Meseria de antrenor în campionatul nostru este foarte grea, iar antrenorii trebuie să învețe să se respecte și să fie mai puțin critici cu adversarul, cu antrenorii. Sigur, poate cei de la Petrolul au exagerat, s-au bucurat prea mult.. 

Dar au victorii, iar altădată vei fi tu la un nivel foarte bun și vei dori ca munca ta să fie apreciată. Să spui că e antifotbal, să spui aceste lucruri e greșit. Petrolul a avut probleme cu banii, i-au adus doar pe Gicu Grozav și pe Tamaș pe bani. Au reușit să aibă un grup bun de oameni”, a spus Sabău. 

Ce a spus Croitoru după înfrângerea cu Petrolul

„Am asistat la o operă, moartea fotbalului în mai multe acte. Nu e nimeni de vină, singurul vinovat sunt eu, pentru că nu am câștigat. Nu au jucat nimic. Este numai vina mea, ei n-au făcut absolut nimic. Am mai văzut echipe din astea, să joace așa și apoi să nu știe pe unde să scoată maioul.

Au știut pentru ce au venit, nu știu dacă au venit pentru un gol din lovitură liberă. A fost o seară în care fotbalul a pierdut. Este doar vina mea, ei (n.r. - jucătorii lui FCU) au încercat să facă ce le-am spus eu. Din păcate, fac parte și asemenea momente din fotbal. Nu ai ce să analizezi după un asemenea meci. Băieții au ajuns acolo, au creat ocazii.

A fost o atmosferă bună, ca la noi, la Craiova. Mi-aș fi dorit să câștigăm la primul meci aici. Azi nu doar apărarea lor a făcut diferența, ci și alte lucruri”, a spus Croitoru la Orange Sport.

Apoi, antrenorul lui FCU Craiova a vorbit și despre bucuria ploieștenilor de la finalul meciului: „Eu nu m-aș simți bine să fac așa după un «antrenament». Azi a fost un antrenament fizic. M-aș simți penibil să câștig așa. Nu m-aș bucura, eu nu o să câștig niciodată așa. Prefer să pierd”.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.