Liga 1

Petrolul se revoltă! Mesaj pentru Chindia: „Sper să intervină autoritățile”

FOTO: facebook.com/official.fcpetrolul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 august 2022

După 1-0 cu FCU Craiova, oficialii celor de la Petrolul au început să se gândească la meciul contra Chindiei Târgoviște, de peste două etape.

Chindia – Petrolul este programat pe 31 august, iar clubul din Târgoviște nu ar dori ca meciul că se joace pe stadionul din Ploiești, pe care-l folosește pentru meciurile în care este gazdă.

Petrolul, reacție dură la adresa Chindiei Târgoviște

Decizia Chindiei de a schimba stadionul l-a nemulțumit pe Claudiu Tudor, directorul sportiv de la Petrolul, care a avut o reacție dură.

„Suntem puțini mâhniți. Au folosit casa noastră, iar când joacă împotriva noastră fug în altă parte. Dacă meciul se va juca pe alt stadion, sper din tot sufletul ca autoritățile din Prahova și cei care controlează acest stadion să îi oprească în a mai veni pe acest stadion. 

Stadionul Petrolul este pentru Petrolul. Cu tot respectul, dar dacă Chindia va juca pe alt stadion, trebuie să rămână acolo”, a spus Claudiu Tudor, după meci, la Prima Sport.

A fost un meci greu, cu una dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Am muncit mult. E o victorie muncită.  Fără Nea Constantin pe bancă e mult mai greu, dar suntem o familie unită. 

Secretul? În club sunt mulți prahoveni. Avem băieți de caracter, iar cu o familie unită poți face multe. Nu credeam că vom avea atâtea puncte. Ne-am depășit nivelul și încercăm să o ținem tot așa

- Claudiu Tudor, director sportiv Petrolul

VIDEO Finul și nașul au promovat împreună în Liga 1. Nae Constantin: „E o bătaie pe obraz pentru cei care nu aveau încredere în noi”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.