Altele

Sadic! Benny Adegbuyi, făcut KO de Jamal Ben Saddik, în main event-ul galei Glory Kickboxing 81

+11 Foto
Benny Adegbuyi a fost făcut KO de Jammal Ben Saddik / Captură Pro Arena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 august 2022

Românul Benny Adegbuyi (37 de ani) a fost învins, sâmbătă seara, de către belgianul cu origini marocane Jammal Ben Saddik (31 de ani), în main-event-ul galei Glory Kickboxing 81 de la Dusseldorf.

În cea de-a 43-a confruntare disputată la profesioniști, Benny Adegbuyi a fost făcut KO încă din prima rundă. 

Meciul-revanșă s-a încheiat după ce românul a fost trimis la podea printr-o lovitură fulgerătoare, arbitrii declarându-l învingător pe Jamal Ben Saddik.

Jamal Ben Saddik, printre cei mai valoroși luptători din Glory

Reprezentantul României ar fi trebuit să îl înfrunte pe Jamal Ben Saddik încă din octombrie 2021, într-o revanșă, dar marocanul a fost mutat în main-event-ul „Glory Collision 3”, unde a înfruntat un alt „colos”, pe Rico Verhoeven. Tot atunci, în cadrul aceleiași gale, Benny Adegbuyi fusese învins prin KO de croatul Antonio Plazibat.

Jamal Ben Saddik este unul dintre cei mai populari și de succes luptători Glory. Belgianul cu origini marocane este al doilea clasat în ierarhia luptătorilor Glory la categorie grea. 

De numele său se leagă și unele controverse. În 2021, a fost arestat de poliția belgiană în timp ce se afla acasă, la Antwerp, sportivul fiind suspectat la acel moment de apartenență la o organizație criminală.

Citește și alte știri din sport: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.