Liga 1

Ce a făcut Junior Morais imediat după supergolul din Giulești » Imaginile au devenit virale

+7 Foto
Ce a făcut Junior Morais imediat după supergolul din Giulești Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 august 2022

Junior Morais (36 de ani) a fost eroul Rapidului în victoria cu UTA Arad, scor 1-0, care i-a urcat pe giuleșteni pe primul loc în clasamentul Ligii 1. Brazilianul a sărbătorit reușita într-un mod inedit, alături de fiul său.

Fundașul stânga a marcat singurul gol al partidei în minutul 17, când a reușit să-l învingă pe Dragoș Balauru cu un șut fabulos de la aproximativ 30 de metri. 

>

Și-a făcut mingea pentru piciorul stâng și a șutat necruțător, spre colțul lung. Cu concursul portarului Dragoș Balauru, care a reacționat târziu, mingea a ajuns în plasa porții arădenilor.

Junior Morais, imagini virale după Rapid - UTA 1-0

Imediat după gol, brazilianul a sprintat spre banca de rezerve, însă a trecut de colegii săi și a urcat pe gardul de la marginea terenului. Junior Morais a sărbătorit reușita sa, a treia în tricoul Rapidului, alături de fiul său, pe care l-a sărutat pe frunte. Imaginile au fost surprinse de camerele TV, dar și de fotoreporterul GSP Cristi Preda.

+7 Foto
Ce a făcut Junior Morais imediat după supergolul din Giulești Foto: Cristi Preda

Junior Morais, după eurogolul cu UTA

Junior Morais l-a lăudat la finalul meciului pe Horațiu Moldovan, cel care a securizat victoria Rapidului în prelungiri, grație unui superreflex.

Mă simt foarte bine, sunt foarte bucuros că echipa a câștigat. Cele 3 puncte sunt cele mai importante. A fost un meci foarte greu. Pe final am avut emoții, bine că avem un portar foarte bun, pe Moldovan. A scos o minge foarte grea. Mă bucur pentru el, a demonstrat încă o dată că este cel mai bun din România.

Cred că am făcut un meci foarte bun. Mister a avut nevoie de mine să joc în dreapta și am ajutat echipa. Acum m-a pus pe stânga. Încerc să dau ce am mai bun atunci când sunt pe teren, nu contează unde joc.
Junior Morais, la Prima Sport 1

Citește mai multe știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.