Liga 1

Mirel Rădoi primește întăriri » Cine poate juca la Craiova în locul lui Papp la meciul decisiv din Conference League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 august 2022

Mirel Rădoi primește o veste bună înainte de returul cu Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul Conference League. 

  • După 1-1 în tur, Hapoel Beer Sheva - CS Universitatea Craiova se joacă joi, de la ora 20:00 (liveTEXT pe GSP.ro).

După ce l-a pierdut pe Paul Papp, eliminat la pauză după ce a lovit un adversar, formația olteană primește o veste bună: Valerică Găman a revenit la antrenamente. 

Mirel Rădoi, antrenorul oltenilor, îl are din nou la antrenamente pe Valerică Găman, potrivit Fanatik. Fundașul de 33 de ani se pregătește alături de colegii săi și ar putea apărea în echipa oltenilor la returul din Israel. 

Găman a bifat 4 meciuri în acest sezon, ultimul fiind pe 31 iulie, în meciul cu Rapid, când a acuzat probleme musculare la coapsa dreapta și nu a mai continuat meciul. 

Sorin Cârțu anunță viitorul lui Paul Papp: „Nu se pune problema să plece”

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, spune că amenda e singura procedură disciplinară pe care o va îndura Paul Papp (32 de ani).

 „Nu se pune problema să plece. Oricum, voiam să mai îmbunătățim compartimentul defensiv, să mai luăm pe cineva. A luat un roşu, ce să îi facem acum? A greşit, plăteşte. Cum plătește? Amendă, păi, altceva ce să faci? Poate să joace în campionat acum, dacă decide antrenorul. 

Până la urmă a fost şi o amplificare a gestului lui, din câte am văzut şi din interviul pe care l-a dat jucătorul din Israel, a spus că doar l-a împins. De acolo şi până să spui că a fost comportament violent, nu ştiu... nu mi se pare, dar aşa s-a scris, aşa s-a decis.  I-am reproşat când am mers la vestiare, iar el mi-a zis: «Nea Sorin, doar l-am împins, nu i-am făcut mare lucru»”, a dezvăluit Cârțu, în emisiunea „Sport Center”, moderată de Dan Udrea la Orange Sport. 

VIDEO  Dumitru Dragomir nu iartă gestul lui Papp: „Așa ceva este inadmisibil!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.