Altele

„Nulitățile au impresia că sunt sportivi” » Daniel Ghiță îl atacă dur pe Adegbuyi, făcut KO în prima rundă de Saddik

+11 Foto
Daniel Ghiță // foto: Facebook @ Daniel Ghita

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 august 2022

Daniel Ghiță (41 de ani), fost kickboxer și din 2020 deputat PSD în Parlamentul României, l-a atacat pe Benny Adegbuyi (37) după ce luptătorul român a fost făcut KO de Jamal Ben Saddik în main-eventul galei Glory Kickboxing 81. De-a lungul anilor, Ghiță l-a criticat în repetate rânduri pe Benny.

Sâmbătă seara, la Dusseldorf, Benny Adegbuyi a fost făcut KO în prima rundă a confruntării cu Jamal Ben Saddik, în main-eventul galei Glory 81.

A fost a 7-a înfrângere din cariera lui Benny și a doua consecutivă cu Ben Saddik, care-l învinsese prin KO și în gala Glory 62 din decembrie 2018, de la Rotterdam.

Benny a rezistat atunci un minut și 54 de secunde în fața lui Jamal, iar sâmbătă seara arbitrul a oprit meciul după două minute și 34 de secunde.

Benny Adegbuyi n-a scăpat de ironiile lui Daniel Ghiță, după ce a fost făcut KO de Jamal Ben Saddik

Eșecul suferit de Benny l-a provocat pe Daniel Ghiță, fost kickboxer român, care a luptat în 2014 pentru centura supremă la categoria grea din Glory, să-l ironizeze pe cel supranumit „Mr. Gentleman”. Pe contul personal de Facebook, Ghiță a scris:

„Când te bate unul cu o singură mână, ce crezi că se întâmplă când se bate cu două? Predicția mea, KO first round, a devenit realitate.

Sportul e sport, show-ul e show! Mai faceți încă o luptă, că doar show-ul se vinde. Nulitățile au impresia că sunt sportivi. Când nu ai forță în pumn și doar ești promovat... Dumnezeu nu doarme”.

Acesta este cel mai recent atac al lui Ghiță la adresa lui Adegbuyi, care a fost ținta ironiilor lui Daniel de-a lungul ultimilor ani.

În decembrie 2020, înainte ca Benny să-l facă KO pe Badr Hari în Glory 76, Ghiță scria despre Adegbuyi că „pe vremea mea nu trecea de calificări”.

35-7este recordul lui Adegbuyi în kickboxing, 15-6 exclusiv în Glory

  • Benny Adegbuyi nu este singurul luptător român cu care Daniel Ghiță se află „la cuțite”. Actualul politician are o dispută personală și cu Cătălin Moroșanu, fost kickboxer, care n-a mai luptat din 2019.

Citește mai multe știri din sporturi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.