Liga 1

Fotbalistul din Liga 1 a refuzat-o pe FCSB și explică de ce: „Nu vreau să lucrez cu oameni precum Gigi Becali. Nu plec nicăieri!”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 21 August 2022

Întrebat la conferința de presă premergătoare meciului dintre Farul și FC Voluntari dacă a fost ofertat vreodată de FCSB, atacantul slovac Adam Nemec (36 de ani) a răspuns afirmativ și a oferit motivul pentru care i-a refuzat pe roș-albaștri: „Nu vreau să lucrez cu oameni precum Gigi Becali”.

  • Farul - FC Voluntari se va juca luni, 22 august, la ora 19:30. Partida va fi live pe GSP.ro și la TV pe PrimaSport 1, DigiSport 1, OrangeSport 1.

Din iulie 2021 la FC Voluntari, în trecut în două rânduri jucător la Dinamo, Adam Nemec a avut mai multe ocazii de a deveni jucătorul celor de la FCSB.

Întrebat dacă a primit vreo ofertă de la FCSB, atacantul slovac a răspuns afirmativ. Nemec a precizat și motivul pentru care ar fi refuzat-o pe FCSB: stilul patronului Gigi Becali, care-și critică adesea jucătorii în spațiul public.

Adam Nemec a refuzat-o pe FCSB și explică de ce: „Nu vreau să lucrez cu oameni ca Gigi Becali”

„Am vorbit cu Thomas Neubert, m-a întrebat după meciul cu Steaua dacă sunt interesat să vin. I-am spus că am semnat deja cu Voluntari şi sunt fericit aici. Nu plec nicăieri! (n.r. - ultimul meci al lui Nemec cu FCSB a fost în mai 2022. Atunci nu era clar dacă Nemec va continua la Voluntari)

Aici am tot ce vreau, este aproape de casă. Îmi este confortabil, fac 10 minute să ajung până aici, la baza de antrenament. Nu am avut dubii în a rămâne aici.

Am mai avut oferte de la FCSB şi în trecut, dar cum am spus, patronul e cam ciudat. Nu vreau să lucrez cu oameni ca el. Să fie în fiecare zi la ştiri! Prefer un club mic ca Voluntari”, a declarat Nemec într-o conferință de presă de astăzi, potrivit PrimaSport.

Adam Nemec

Nemec, fotbalist cu 13 goluri în 43 de meciuri pentru prima reprezentativă a Slovaciei, a înscris de 9 ori în 42 de meciuri pentru FC Voluntari. 

A punctat inclusiv în FC Voluntari - FCSB 2-2, meci din penultima etapă a campionatului trecut, cu un rezultat care a făcut-o campioană pe CFR Cluj!

VIDEO » Cum vede Dumitru Dragomir returul confruntării FCSB - Viking

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.