Liga 1

Doi jucători pe lista neagră la FCSB » De cine nu e mulțumit Dică: „Face prostii! Nu centrează”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 August 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit din nou despre fundașul algerian Rachid Bouhenna (31 de ani), despre care a spus că nu va mai juca la FCSB, și despre situația lui Valentin Crețu.

Omul de afaceri a fost din nou critic la adresa apărătorului central și a dezvăluit că Nicolae Dică nu e mulțumit de Valentin Crețu, fundașul dreapta de 33 de ani care pare că a pierdut lupta pentru titularizare cu Alexandru Pantea (18 ani) și Radu Boboc (23).

Bouhenna și Valentin Crețu, în dizgrație la FCSB

„Sunt unele lucruri... Câteodată e câte un jucător pe care îl încerci o dată, a doua oară, a treia oară, vezi că nu e de acolo. Îl încerci pe spinarea ta, cum s-ar zice. Mai bine îți vezi de treabă. De ce să îl încerci pe spinarea ta să dai de belele? 

Nu l-am impus eu pe Pantea în echipa de start. Dacă era adevărat, spuneam. Eu am vorbit cu Dică, când l-a băgat pe Pantea cu Chindia. Pe dreapta se alege între Pantea, Achim și Boboc. De Achim mi-au zis că are probleme la umăr. 

Pe Crețu nu l-am luat în calcul pentru că ei mi-au spus că face prostii, că nu centrează și nu știu cum. Știu că ei nu-l vor pe Crețu, nu vor să joace cu el.

După meciul cu Chindia am spus că avem o bijuterie, pe Pantea. Poate l-am influențat pe Dică”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Gigi Becali l-a scos din lot pe Vali Crețu

La finalul lunii iulie,  Valentin Crețu a fost scos din lotul celor de la FCSB după ce Gigi a aflat că fundașul lateral mai scapă câte-o înjurătură.

„L-am sunat pe Crețu și i-am spus: «Știi ce înseamnă cantonamentul în care vă antrenați? E curtea mea și eu nu accept fumatul și înjurăturile la mine în curte! Dacă nu poți să înțelegi asta, la revedere!». 

El zice că «în aia a mea» nu e înjurătură. Ba da, e înjurătură! A zis «Da, nea Gigi, te rog să mă ierți, nu se va mai întâmpla!»", a spus Gigi Becali la Pro Arena.

2 meciuria jucat Valentin Crețu în acest sezon

VIDEO Cum vede Dragomir returul confruntării FCSB - Viking: „Vor ataca la fel ca aici”

>

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.