Conference League

Ultimele detalii înainte de Viking - FCSB! MM anunță: „Nu face deplasarea în Norvegia. Nici Olaru nu vine, ce să facă acolo?”

Valentin Crețu (în centru) nu va face deplasarea în Norvegia / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 august 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a anunțat în această după-amiază că roș-albaștrii nu se vor baza în returul cu Viking nici pe fundașul dreapta Valentin Crețu (33 de ani), cel care acuză probleme la inghinali. Oricum, acesta s-ar afla pe lista neagră a roș-albaștrilor, conform spuselor patronului Becali

  • Viking - FCSB (2-1 în tur), returul play-off-ului Conference League, e programat joi, 25 august, de la ora 20:00 (ora României), live pe GSP.ro și televizat de Pro TV

Pe lângă Valentin Crețu, în Norvegia nu for face deplasarea nici Rachid Bouhenna și Andrei Dumiter. MM Stoica a oferit cele mai noi informații despre situația celor trei, dar și despre modul în care formația lui Dică pregătește returul cu Viking. 

Mihai Stoica: „Crețu nu va face deplasarea”

Crețu a simțit o problemă în zona inghinală.  El nu va face nici deplasarea. Din fericire, sunt soluții acolo (n.r. - Alexandru Pantea și Boboc). Gigi cam dă din casă, ca de obicei (face referire la declarațiile lui Becali despre Crețu). Așa este, el oricum nu era prima variantă pe post. E a treia variantă pe post, dar asta se poate schimba.

Bouhenna și Dumiter s-au antrenat separat, tot din motive medicale, absolut. A doua zi după meciul cu Chindia, Bouhenna a acuzat niște dureri, iar de atunci s-a antrenat separat. Dacă Gigi e chitit că nu mai face parte din lot, atunci...El a făcut niște greșeli, bine că s-a câștigat acel meci cu Chindia.

Și Olaru rămâne să se antreneze acasă, are meci duminică. De ce să mai vină acolo? Degeaba?! Olaru și-a acceptat amenda”, a explicat MM Stoica la Orange Sport TV. 

Ne-am antrenat pe sintetic, sunt diferențe foarte mari. Mâine dimineață o să facem o chestie pe care n-am mai făcut-o niciodată. Nu ne vom mai antrena la noi în bază, ne vom antrena la Buftea, unde e un teren de dimensiuni normale. Le mulțumim pe această cale celor din Federație.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Valentin Crețu și Bouhenna erau oricum pe lista neagră

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit astăzi despre fundașul algerian Rachid Bouhenna, despre care a spus că nu va mai juca la FCSB, și despre situația lui Valentin Crețu.

Omul de afaceri a fost din nou critic la adresa apărătorului central și a dezvăluit că Nicolae Dică nu e mulțumit de Valentin Crețu, fundașul dreapta de 33 de ani care pare că a pierdut lupta pentru titularizare cu Alexandru Pantea (18 ani) și Radu Boboc (23).

Pe Crețu nu l-am luat în calcul pentru că ei mi-au spus că face prostii, că nu centrează și nu știu cum. Știu că ei nu-l vor pe Crețu, nu vor să joace cu el. După meciul cu Chindia am spus că avem o bijuterie, pe Pantea. Poate l-am influențat pe Dică”, a spus Gigi Becali la ProArena.

VIDEO Cum vede Dragomir returul confruntării FCSB - Viking: „Vor ataca la fel ca aici”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.