Liga 1

Mihai Stoica îi dă replica fotbalistului care l-a refuzat pe Becali: „Interesantă cariera lui. N-a jucat pe nicăieri”

MM Stoica / Captură Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 August 2022

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, i-a oferit o replică în stilu-i caracteristic lui Adam Nemec, după ce atacantul de 36 de ani al lui FC Voluntari a spus răspicat că nu și-ar dori nici în ruptul capului să joace pentru clubul lui Gigi Becali.

Din iulie 2021 la FC Voluntari, în trecut în două rânduri jucător la Dinamo, Adam Nemec a avut mai multe ocazii de a deveni jucătorul celor de la FCSB, refuzându-i de fiecare dată pe roș-albaștri. MM Stoica i-a dat replica slovacului, ironizând CV-ul acestuia.

Mihai Stoica, despre Nemec: „Probabil îi e frică să vină să joace la acest nivel”

„Interesantă cariera lui. El n-a jucat pe nicăieri. Nu s-a bătut niciodată pentru trofee. El, trecând pe la Kaiserslautern, l-am rugat pe Tommy Neubert să aibă o discuție cu el, dar i-a spus că nu-l interesează și că nu vrea să lucreze cu Gigi

Sunt mai multe motive pentru care a spus asta. Probabil îi e frică să vină să joace la nivelul ăsta. Sunt și unii care nu vor să intre în arena cu lei, gladiatori sunt puțini. Ia să mă uit pe cariera lui (n.r. - își scoate telefonul și caută profilul lui Nemec) Un gol în 14 meciuri la Pafos, a mai jucat pe la Erzgebirge Aue. N-a fost niciodată la o echipă de top.

Bun jucător. Dacă avea viteză, era în Premier League. N-are cifre formidabile, dar n-a fost un jucător rău. În al doilea lui descălecat la Dinamo, mi s-a părut că e cam «gata», apoi a jucat bine la Voluntari”, a declarat oficialul roș-albaștrilor, la Orange Sport.

12 echipeare Nemec în CV: FC Voluntari, Dinamo, Pafos, Willem II, New York City, Union Berlin, FC Ingolstadt, Kaiserslautern, Genk, Erzgebirge Aue, Zilina și Dubnica

Nemec a refuzat-o pe FCSB: „Nu vreau să lucrez cu oameni precum Gigi Becali

Întrebat la conferința de presă premergătoare meciului dintre Farul și FC Voluntari dacă a fost ofertat vreodată de FCSB, atacantul slovac Adam Nemec (36 de ani) a răspuns afirmativ și a oferit motivul pentru care i-a refuzat pe roș-albaștri: „Nu vreau să lucrez cu oameni precum Gigi Becali”.

Chestionat dacă a primit vreo ofertă de la FCSB, atacantul slovac a răspuns afirmativ. Nemec a precizat și motivul pentru care ar fi refuzat-o pe FCSB: stilul patronului Gigi Becali, care-și critică adesea jucătorii în spațiul public.

„Am vorbit cu Thomas Neubert, m-a întrebat după meciul cu Steaua dacă sunt interesat să vin. I-am spus că am semnat deja cu Voluntari şi sunt fericit aici. Nu plec nicăieri! (n.r. - ultimul meci al lui Nemec cu FCSB a fost în mai 2022. Atunci nu era clar dacă Nemec va continua la Voluntari).

Adam Nemec

Aici am tot ce vreau, este aproape de casă. Îmi este confortabil, fac 10 minute să ajung până aici, la baza de antrenament. Nu am avut dubii în a rămâne aici.

Am mai avut oferte de la FCSB şi în trecut, dar cum am spus, patronul e cam ciudat. Nu vreau să lucrez cu oameni ca el. Să fie în fiecare zi la ştiri! Prefer un club mic ca Voluntari”, a declarat Nemec într-o conferință de presă.

VIDEO Cum vede Dragomir returul confruntării FCSB - Viking: „Vor ataca la fel ca aici”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.