Liga 1

Farul, revenire fantastică » Echipa lui Hagi e noul lider din Superliga! Clasamentul ACUM

Farul - FC Voluntari 2-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 august 2022

Farul Constanța a câștigat acasă cu Voluntari, 2-1, în etapa #6 din Liga 1.

În fața a 2877 de spectatori, Denis Alibec a ratat prima mare ocazie a meciului. Atacantul a ratat dintr-o poziție ideală, cu capul. Arbitrul asistent a ridicat fanionul pentru ofsaid, dar la reluare s-a văzut clar că Alibec era în poziție regulamentară. În cazul în care ar fi marcat, ar fi intervenit VAR-ul și ar fi validat golul.

Voluntari a fost însă echipa care a deschis scorul. La o centrare din corner, Aioani a respins greșit. Mingea a ajuns la Daniel Florea, care a trimis-o cu dreptul spre poartă, iar aceasta a fost deviată în plasă de Matricardi , în minutul 23.

>

Farul, revenire în repriza a doua cu Voluntari

Farul a început mult mai bine repriza secundă. La un minut de la reluare, Alibec a marcat un gol superb. Șut imparabil de la peste 25 de metri, lângă bară, la firul ierbii. Două minute mai târziu, atacantul a fost aproape de „dublă”. A șutat din marginea careului, însă mingea lovit bara. Portarul Mihai Popa rămăsese țintuit pe mijlocul porții.

>

Echipa lui Hagi și-a continuat repriza fantastică și a trecut în avantaj prin stoperul Larie. El a marcat din penalty, fără emoții, în minutul 80. Două minute mai târziu, Alibec a fost din nou aproape de „dublă”. De această dată, scăpat singur cu portarul, a șutat pe centrul porții și Popa a respins cu piciorul. Nu au mai fost ocazii, iar echipa lui Hagi a câștigat și a urcat pe primul loc.

FINAL. Farul - FC Voluntari 2-1

3 penalty-uria primit Farul pentru henț în careu, după Şerbănică (CS Mioveni, etapa 2), Dragu (FC Botosani, etapa 4)

Farul - FC Voluntari, echipe de start:

Farul: 12. Aioani - 18. Artean , 17. Larie, 3. M. Popescu, 25. Kiki - 16. Nedelcu, 6. T. Băluță - 7. D. Alibec, 80. Pitu, 11. Torje - 10. Vl. Morar
Rezerve: 1. Buzbuchi, 6., 21. Sârbu, 24. Grameni, 27. Borza, 77. Sali, 99. R. Moldoveanu, L. Munteanu, Doucoure
Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Voluntari: 71. M. Popa - 24. Ricardinho, 34. Matricardi, 5. Armaș - 98. C. Costin, 3. Meleke, 6. Droppa, 7. Aliji - 11. D. Florea, 77. Nemec, 14. M. Lopes
Rezerve: 12. Râmniceanu, 2. C. Achim, 8. Răduț, 10. Merloi, 18. H. Tavares, 19. Marrone, 21. Al. Ilie, 80. L. Fulop, 23. Vlad, 17. Doru Andrei, 72. Voican
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: Academia „Gheorghe Hagi”
Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş - Braşov), A2: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A3: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Costreie Sorin (Buftea - Ilfov), Arbitru AVAR: Bârleanu Vlad (Bucureşti)

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.