Liga 1

Bergodi, după scandările xenofobe de la U Cluj - Sepsi: „I-am spus secundului meu că meciul ăsta nu se termină pe teren”

Cristiano Bergodi/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 august 2022

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, a comentat victoria echipei sale pe terenul lui U Cluj, scor 1-0, în etapa #6 din Superliga.

Antrenorul italian a vorbit și despre scandările xenofobe ale fanilor clujeni, din cauza cărora meciul a fost întrerupt 10 minute în prima repriză. Bergodi era sigur că meciul nu se va termina pe teren.

Declarațiile lui Bergodi, după U Cluj - Sepsi 0-1

„Când am ieşit, (n.r. -  de pe teren), arbitrul le-a spus jucătorilor că dacă vor continua scandările, oprește meciul de tot. Eu i-am zis secundului meu că meciul ăsta nu o să se termine pe teren”, a spus Bergodi, la Orange Sport, despre scandările in prima repriză.

Bergodi a analizat și partida și importanța celor 3 puncte obținute: „Am câştigat şi e bine, am avut ocazii, au avut şi ei. Înaintea meciului, terenul nu era bun. Nu suntem o echipă aşa de bătaie, de jucat pe contre.

Victoria a fost muncită. A venit acel contraatac. Important e că am urcat sus în clasament”.

După victoria cu U Cluj, Sepsi a ajuns la 10 puncte și a urcat pe locul 3 în Liga 1, sub Rapid (12 puncte) și Botoșani (11 puncte în 5 meciuri jucate).

Avem spirit bun, echipă bună, sper să o continuăm așa. Am avut și mai multe zile la dispoziție, ăsta a fost un avantaj. Avem cu Rapid acasă, cu siguranță va fi stadionul plin

- Bogdan Mitrea, căpitan Sepsi

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.